Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interlopul care a tăiat un cântăreț de manele, într-un club din Mamaia, identificat în Italia

Spy News
Bogdan Mocanu

Un cunoscut manelist a fost victima unui atac într-un club de lux din Mamaia, iar principalul suspect, un interlop notoriu din București, a fost găsit de autorități în afara țării, asociat cu un alt infractor român celebru.

Incidentul a avut loc în dimineața zilei de 14 mai 2022 la clubul Breeze din Mamaia, unde mai mulți agresori înarmați cu săbii și cuțite au atacat interpretul de manele Bogdan Mocanu. Victima a suferit o rană la braț, dar a reușit să se apere și să evite atacul mai grav.

Vezi și: Cântărețul Bogdan Mocanu, tăiat într-un club: Dintr-o dată am văzut patru macete ridicate deasupra mea

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au preluat cazul și au inițiat urmărirea penală împotriva agresorilor, printre care se numără și Rafael Chira și Victor Barbu, doi interlopi periculoși din București, potrivit Gândul. Cu toate acestea, liderul presupus al grupului, Rafael Chira, pare să fi părăsit deja teritoriul României, fiind semnalat în Italia alături de Sorin Udrea, un infractor român cunoscut, condamnat pentru diverse infracțiuni grave, inclusiv tâlhărie.

Interlopul care l-a tăiat pe manelistul Bogdan Mocanu, găsit în Italia

 

Rafael Chira este considerat a fi un lider într-unul dintre cele mai violente și influente clanuri din București, precum și din județele Ilfov și Călărași. Potrivit autorităților, clanul condus de Chira ar fi interesat să preia afacerile unei alte grupări infracționale, Caran, care a fost recent dezmembrată de către poliție și DIICOT.

Această asociere între Chira și Udrea, doi infractori cunoscuți, ridică îngrijorări cu privire la posibilele implicații ale colaborării lor în activități ilegale, atât în România, cât și în străinătate. Autoritățile continuă să monitorizeze situația, iar dosarul se află în faza de investigație, cu privire la implicarea celor doi în incidentul din clubul din Mamaia și alte activități infracționale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.