Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internat cu forța la Spitalul din Vâlcea, un tânăr a furat o mașină din curtea unității medicale și a plecat acasă

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/un-barbat-a-icercat-sa-intre-in-tara-cu-o-masina-de-lux-dar-a-ramas-fara-ea-1253987
masina lux

Un tânăr care se afla internat în Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea este cercetat penal, fiind acuzat de furtul unui autoturism din incinta spitalului şi conducere fără permis pe drumurile publice, inforemază Agerpres. De asemenea, pe numele tânărului în vârstă de 20 de ani s-a întocmit dosar penal pentru furt calificat şi efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos, precizează sâmbătă IPJ Vâlcea într-un comunicat transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, Poliţia municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată, vineri dimineaţă, cu privire la furtul unui autoturism din incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, care au constatat că autorul furtului a pornit autoturismul cu ajutorul cheii de contact, pe care a găsit-o în portiera stânga a autoturismului care aparţine unui angajat al spitalului.

În urma acţiunilor desfăşurate, autoturismul în cauză a fost depistat pe raza comunei Lăpuşata, iar lângă acesta tânărul în cauză, din comuna Ioneşti, bănuit de comiterea furtului. Se pare că acesta ar fi încercat să ajungă la domiciliul părinţilor săi, pe raza comunei Copăceni.

Din cercetările efectuate rezultă că tânărul în cauză a fost transportat şi internat la Unitatea de Primiri Urgenţe, la data de 4 februarie a.c., conform sursei citate.

Poliţiştii de investigaţii criminale au dispus internarea nevoluntară a tânărului, până la înlăturarea stării de pericol, fiind în imposibilitatea obţinerii unei declaraţii coerente de la acesta.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși!

Acelaşi tânăr este cercetat şi de poliţiştii de investigaţii criminale din Băbeni pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos.

În fapt, la data de 3 februarie a.c. persoana în cauză ar fi pătruns într-un microbuz ce se afla parcat pe raza oraşului Băbeni, în faţa casei persoanei vătămate, de unde ar fi sustras două carduri bancare, efectuând operaţiuni financiare de pe acestea în valoare de aproximativ 1.800 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.