Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalele de atletism ale României vor fi, în 7-8 iunie, pe Cluj Arena. Un DJ de la Untold va întreține atmosfera

ziardecluj.ro
untold

Internaţionalele de atletism ale României vor avea loc în 7-8 iunie, pe Cluj Arena, cu participarea a 250 de sportivi tricolori, plus atleţi din alte 13 naţiuni. Atmosfera va fi întreţinută şi de un DJ de la Untold. Preşedintele FRA, Florin Florea, spune că ar dori ca reuniunile atletice din România să ajungă la anvergura festivalului găzduit tot de arena clujeană, informează news.ro.

”La atletism nu ai timp să te plictiseşti. Când nu sunt probe, asculţi interviuri cu atleţii, sunt tombole, e muzică. Este un spectacol real pentru toţi cei prezenţi. Am o aşteptare foarte frumoasă legată de această competiţie. Vrem să fie o competiţie internaţională de înalt nivel, comparabil cu ce există în Vest, şi să atragem cât mai mulţi spectatori. Visăm la 15.000 de spectatori plătitori de bilete în următorii cinci ani. Acesta este obiectivul nostru principal, pentru că aceste campionate trebuie să devină concursul de brand al FR Atletism în Europa “, a declarat preşedintele FRA, Florin Florea.

Citește și: Un greu din PSD îl face praf pe Liviu Dragnea: ‘Să scăpăm de acest personaj’

La Internaţionalele de la Cluj-Napoca, România va fi reprezentată de peste 250 de sportivi, cărora li se vor adăuga atleţi din alte 13 naţiuni. ”Asta înseamnă un record faţă de anul trecut, unul de participare şi, sperăm, şi de performanţe. Sper ca şi celelalte obiective pe care ni le-am pus să se împlinească, adică numărul de spectatori, numărul de bilete vândute, sponsorii atraşi, lucrurile legate de o bună organizare“, a precizat preşedintele FRA.

Obiectivul principal al atleţilor tricolori este calificarea la Campionatele Mondiale de la Doha, unde forul naţional speră să mai ajungă în urma Internaţionalelor de pe Cluj Arena ”încă 2-3, pe lângă cei deja şase calificaţi”.

Citește și: Șeful Poliției, dezvăluire în cazul polițistului ucis: ‘La sfârșitul săptămânii’

Şeful FRA a făcut referiri şi la colaborarea bună cu autorităţile din Cluj-Napoca.

”Am ales Clujul dintr-un motiv simplu: dacă vrem să avem un concurs internaţional la standarde europene, nu îl putem face decât aici. Stadionul din Cluj este singurul din România care respectă toate condiţiile şi se apropie cel mai mult de ceea ce ar trebui să fie un stadion pentru atletism. Le mulţumim autorităţilor că au păstrat pista de atletism”, a spus Florea.

El a mai precizat că federaţia pe care o conduce are ca model, într-un fel sau altul, chiar Festivalul Untold, care se va desfăşura tot pe Cluj Arena.

Citește și: Ascensiune fulminantă a lui Rareș Bogdan! Ce va conduce – ‘Votul a fost unanim’

”La nivel de încasări, nu ştiu dacă ne putem compara cu Untold, dar este clar că pentru noi este un model. Îmi aduc aminte cum a început acum câţiva ani, cu foarte multă neîncredere şi, iată că a ajuns unul dintre evenimentele foarte importante din Europa. Planul nostru este să creştem ca Untold, dar şi ca reuniunile Grand Prix de la Praga, de la Viena sau de la Munchen“.

Iubitorii de atletism sunt aşteptaţi pe Cluj Arena cu preţuri de 30 de lei, abonament pe cele două zile de competiţie, 20 de lei pentru o zi de competiţie, precum şi reduceri de 50% pentru elevi şi studenţi. Copiii cu vârsta de până la 14 ani vor avea acces gratuit.

Citește și: S-a dat ok-ul! O tranzacție importantă a fost aprobată pe piața farmaceutică

DJ Moshu, unul dintre invitaţii la Untold, va întreţine atmosfera pe Cluj Arena, iar spectatorii vor avea parte şi de tombole cu premii, precum şi echipamente oferite ”la trei cumpărători de bilete”.

Concursurile se vor desfăşura şi în nocturnă.

Citește și: EXCLUSIV Dezastru pentru Florin Călinescu! Afacerea i s-a prăbușit

”Îi rog pe toţi cei care apreciază atletismul şi au văzut competiţii internaţionale să vină să sprijine competiţia, pentru că banii din bilete se vor duce în premiile sportivilor. Avem câteva probe-vedetă, cu premii destul de mari“, a mai spus preşedintele Federaţiei Române de Atletism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.