Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaționalul danez Pione Sisto s-a întors în Danemarca, în timpul carantinei, fără acordul clubului Celta Vigo

Internaţionalul danez Pione Sisto, jucătorul echipei spaniole de fotbal Celta Vigo, s-a întors în ţara sa, în timpul carantinei declarate în Spania ca urmare a stării de urgenţă generate de pandemia de coronavirus, anunţându-i pe conducătorii clubului său în momentul în care se afla deja în Danemarca, informează EFE.

Extrema daneză, care şi-a recăpătat locul de titular la Celta după venirea antrenorului Oscar Garcia Junyet, se afla în izolare la Vigo, alături de sora sa. Însă, după ce guvernul de la Madrid a decis să prelungească perioada de carantină cu încă 15 zile, Pione Sisto a decis în mod unilateral să părăsească oraşul din Galicia.

Celta "va rezolva această situaţie pe plan intern", au explicat pentru EFE surse din cadrul clubului din Vigo, care l-a amendat în sezonul trecut pe fotbalistul danez pentru că a urmat o dietă bazată doar pe fructe.

Zilele trecute, internaţionalul rus Fedor Smolov, împrumutat de la Lokomotiv Moscova, a dezvăluit că gruparea spaniolă nu îi permite revenirea în ţara sa pentru că anticipează o reluarea a campionatului spaniol La Liga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.