Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalul francez Kante a fost operat şi va lipsi patru luni

N'Golo Kante
Decizia de a-l opera pe jucător a fost luată de "comun acord" după consultarea unui specialist, a explicat gruparea londoneză, adăugând într-un comunicat: "Ca urmare a operaţiei efectuată cu succes, Ngolo va fi indisponibil patru luni".

Mijlocaşul echipei Chelsea a fost unul din pionii cuceririi titlului mondial în 2018 de către Franţa, iar absenţa sa va constitui un minus pentru reprezentativa "Cocoşului Galic".

Selecţionerul Didier Deschamps, care se confruntă cu mai multe accidentări în rândul jucătorilor de bază, între care Presnel Kimpembe, Lucas Hernandez sau Paul Pogba, şi-a exprimat tristeţea după acest forfait, care înseamnă o "forţă diminuată" a campionilor mondiali.

Kante, care joacă pentru reprezentativa "Cocoşului Galic" din 2016, este afectat de accidentări repetitive în ultimii doi ani.

Franţa face parte din Grupa D la Cupa Mondială din Qatar (20 noiembrie-18 decembrie), alături de Australia, Danemarca şi Tunisia, iar lista jucătorilor pentru turneul final este aşteptată pe 9 noiembrie.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.