Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalul francez Paul Pogba nu-și va duce la capăt contractul cu Manchester United

Paul Pogba

Internaţionalul francez Paul Pogba ar trebui să plece de la Manchester United în următoarea perioadă de transferuri, înainte de expirarea contractului său cu gruparea de pe Old Trafford, valabil până în vara anului viitor, a afirmat agentul său, Mino Raiola, citat de Reuters, potrivit Agerpres.

"Este mai bine să vorbeşti clar, să priveşti înainte şi să nu pierzi timpul căutând vinovaţi. Paul este nefericit la Manchester United, nu se poate exprima aşa cum şi-ar dori şi cum aşteptăm şi noi. Trebuie să schimbe echipa, are nevoie să schimbe aerul", a declarat Raiola într-un interviu publicat de cotidianul Tuttosport.

Citește și: Klaus Iohannis s-a autodenunțat - OPINIE

"Cred că cea mai bună soluţie pentru ambele părţi ar fi să-l vândă în următoarea perioadă de transferuri", care va debuta în luna ianuarie, adăugat impresarul campionului mondial.

Paul Pogba a fost achiziţionat de Manchester United de la Juventus Torino în anul 2016, englezii plătind atunci 105 milioane euro pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului din Hexagon, care a disputat doar cinci meciuri ca titular de la debutul acestui sezon.

De menţionat că Pogba a plecat gratuit de la Manchester United la Juventus, în 2012, când a refuzat să-şi prelungească contractul cu United, fiind nemulţumit de faptul că nu beneficia de timp suficient de joc. Conform presei sportive italiene, el ar putea reveni în la gruparea torineză, o altă variantă vehiculată fiind echipa spaniolă Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.