Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaționalul maghiar Mate Vida: 'Mi-aș dori o finală Ungaria-România la baraj'

Fotbal
minifotbal

Internaționalul maghiar Mate Vida, legitimat la formația slovacă DAC Dunajska Streda, a declarat că și-ar dori o finală Ungaria-România în finala barajului pentru Campionatul European din 2020, potrivit Mediafax.

În semifinalele barajului pentru EURO 2020, Ungaria va întâlni Bulgaria, în deplasare, în timp ce România va juca pe terenul Islandei. Întrebat pe cine ar prefera în finală, Vida a spus că și-ar dori o confruntare cu tricolorii, la Budapesta.

"Mi-aș dori o finală Ungaria-România la baraj. Dar nu mă gândesc încă la asta pentru că trebuie să trecem de Bulgaria. Mai întâi vom avea meciul din deplasare, iar apoi vom trece la următorul oponent", a declarat Vida, potrivit Blikk.

Citește și: Surpriză de PROPORȚII pentru Dăncilă - Câți alegători noi a câștigat după conferința maraton de marți? Anunțul lui Pieleanu

Tragerea la sorți pentru baraj, care a avut loc vineri, la Nyon, a fost prefațată și de selecționerul Ungariei, italianul Marco Rossi, care spune că trebuie să analizeze atât naționala Islandei, cât și cea a României, pentru o eventuală finală de baraj.

"Sigur, puteam avea parte de un meci mult mai dificil în semifinale, dar nu putem spune că ne va fi ușor. Vom juca pe un stadion plin de adversari. Partea bună este că, dacă trecem de acest meci, putem juca acasă finala împotriva unei echipe mai puternice. Avem multă treabă de făcut (...) Trebuie să știm totul despre Islanda și România pentru a fi pregătiți", a declarat Rossi, pentru site-ul Federației Maghiare de Fotbal.

Joi, 26 martie 2020, România va întâlni Islanda, în deplasare, în semifinalele barajului pentru EURO 2020. În cazul unei victorii, tricolorii vor disputa finala marți, 31 martie, tot pe teren străin, contra Bulgariei sau Ungariei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.