Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaționalul Omar Elabdellaoui, de la Galatasaray, a suferit un accident cu artificii, în noaptea de Revelion

wallpaperflare.com
Logo Galatasaray

Oficialii grupării turce Galatasaray au anunțat, vineri, citați de cotidianul Hurriyet, că internaționalul norvegian Omar Elabdellaoui a fost dus la spital după ce a suferit un accident cu artificii, produs în locuința lui.

Jucătorul a suferit arsuri la față și leziuni la ochi, a anunțat clubul, adăugând că se fac investigații suplimentare pentru a stabili gravitatea accidentului, potrivit mediafax.ro.

Citește și: FOTO Europenii au stat închiși în case de Revelion, pe când chinezii din Wuhan s-au înghesuit pe străzi și au eliberat baloane

Conform sursei citate, artificiile ar fi explodat în mâna fotbalistului de 29 de ani.

Turcii de Hurriyet susțin că posibil ca fostul jucător al lui Manchester City să își fi pierdut vederea, fără să ofere mai multe detalii.

Surse citate de ziarul turc susțin că apropiați ai clubului Galatasaray au afirmat că Elabdellaoui era conștient, într-o stare stabilă și că nu a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Managerul lui Galatasaray, Fatih Terim, și căpitanul echipei, Arda Turan, au mers la spital pentru a-l vizita pe Elabdellaoui, care a semnat cu Galata în 2020, venind de la echipa greacă Olympiacos FC.

Cluburile turcești - inclusiv Fenerbahce, Besiktas și Trabzonspor, rivalii lui Galatasaray din Super Lig - au reacționat pe rețelele sociale urându-i lui Elabdellaoui o recuperare rapidă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.