Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalul spaniol Thiago Alcantara, mijlocaşul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, s-a înţeles cu FC Liverpool (presă)

Thiago Alcantara

Internaţionalul spaniol Thiago Alcantara, mijlocaşul echipei germane de fotbal Bayern Munchen, a ajuns la un acord cu FC Liverpool, campioana en titre a Angliei, informează RMC Sport, anunță AGERPRES.

Conform sursei citate, "cormoranii" s-au înţeles cu Alcantara în privinţa unui contract de patru ani, jucătorul găsindu-şi deja o locuinţă în Anglia. Acum mai rămâne doar ca Liverpool să se pună de acord cu responsabilii clubului bavarez pentru ca transferul să se poată realiza.

Citește și: CURAJ NEBUN Un polițist DEMASCĂ șirul complicităților dintre șeful Poliției, șeful Poliției Capitalei și Duduieni: DE CE au 'greșit' mascații adresa

Thiago Alcantara a fost integralist în meciul pe care Bayern Munchen l-a câştigat cu 8-2 în faţa formaţiei FC Barcelona, vineri, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

În vârstă de 29 ani, fotbalistul spaniol de origine braziliană s-a transferat de la FC Barcelona la Bayern Munchen în 2013, reuşind să câştige şapte titluri de campion al Germaniei alături de gigantul bavarez.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.