Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalul under 21 Adrian Rus nu se teme de Germania - Tot două picioare au şi ei

romania tineret

Internaţionalul under 21 Adrian Rus a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu se teme de niciun adversar la Campionatul European de tineret. El şi-a făcut autocritica, spunând că a primit prea repede un cartonaş galben la meciul cu Franţa (minutul 14) potrivit news.ro

“Nu mi-e frică de absolut nimeni, am spus-o şi la început. Poate să vină oricine, şi Germania e binevenită. Da, egalul de ieri este cel mai dulce din carieră, e ca o victorie. Trebuie să scriem istorie în continuare. Sunt foarte emoţionat, nu-mi găsesc cuvintele. M-am uitat la meci, îmi place să mă uit la reluări, să văd ce am greşit. Am luat prea repede galben. Dacă ieşeam la joc francezii ne prindeau pe contraatac, aveau jucători foarte rapizi. Aşa că am încercat să ţinem de minge cât am putut”, a spus Rus.

El a vorbit şi despre felul în care l-au încurajat părinţii săi: “Părinţii mei nu prea se pricep la fotbal, dar mi-au spus: tot două picioare au şi ei”.

România s-a calificat pentru prima dată în semifinalele Campionatului European de tineret şi după 56 de ani la Jocurile Olimpice, în urma rezultatului de 0-0, înregistrat, luni, la Cesena, cu Franţa, în ultima etapă a Grupei C. România a câştigat grupa la golaveraj. Şi Franţa merge mai departe, în semifinale, ca echipa cea mai bună de pe locul 2.

În semifinale, joi, de la ora 19.00. România va întâlni Germania, la Bologna, iar Franţa va da piept cu Spania, la Reggio Emilia. de la ora 22.00. Miercuri, de la ora 18.30, la stadionul Dall’Ara din Bologna, va avea loc conferinţa de presă a tricolorilor dinaintea confruntării cu Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.