Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internaţionalul Vlad Moldoveanu, component al echipei de baschet U Banca Transilvania Cluj, diagnosticat cu hepatită virală de tip A

www.gsp.ro
Slovenia baschet masculin

Internaţionalul Vlad Moldoveanu, component al echipei de baschet U Banca Transilvania Cluj, va fi indisponibil în următoarele trei luni după ce a fost diagnosticat cu hepatită virală de tip A, relatează news.ro.

citește și: Kelemen Hunor, atac dur la adresa premierului:’Aţi creat un şoc, un haos uriaş cu riscuri imense’

Clubul U BT Cluj a anunţat, joi seară, că Vlad Moldoveanu a fost diagnosticat cu hepatită virală de tip A, fără a da detalii despre starea de sănătate a jucătorului său.

Moldoveanu, care este şi component al naţionalei României, urma să revină în angrenajul antrenorului Mihai Silvăşan după o altă problemă de sănătate – fractură de stres, suferită de circa şase săptămâni.

În urma diagnosticului, Vlad Moldoveanu va sta departe de teren cel puţin trei luni.

”Îmi pare extrem de rău că nu pot fi alături de băieţi în următoarea perioadă. Ştiam că perioada mea de recuperare este aproape gata şi eram fericit că voi reveni pe teren, după ce şi aşa a fost un an greu pentru mine, presărat de accidentări. Din păcate, a venit şi această veste care m-a îngenuncheat puţin. Acum sunt extrem de concentrat pe ce am de-a face pentru a fi sănătos şi a putea reveni pe parchet în culorile alb-negru. Perioada următoare mă voi concentra pe sănătate şi voi fi cu sufletul şi mintea alături de băieţi şi de toată suflarea “U”!”, a declarat baschetbalistul.

U BT Cluj se află în topul clasamentului Ligii Naţionale, cu 18 puncte, după BCU Sibiu şi SCM Craiova, cu acelaşi număr de puncte.

Clubul clujean nu a precizat dacă intenţionează să uzeze de opţiunea de extra-transfer până la revenirea lui Moldoveanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.