Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Internetul berii: startup-ul Robotics folosește Bitcoin pentru a furniza băuturi automate

cointelegraph.com
bere bitcoin telefon

Pubinno, o firmă de tehnologie din San Francisco care creează „Internetul berii” cu inteligență artificială, robotică și platforme de cloud computing, a integrat acum o infrastructură de plată bitcoin ( BTC ) în sistemul său, conform cointelegraph.com.

Pubinno a acceptat plăți BTC folosind Lightning Network la #LightningHackdaysIST desfășurat între 25 și 27 februarie. Folosind portofelele care acceptă Lightning Network, participanții puteau primi propria bere, turnată la doar câteva secunde după scanarea unui cod QR pentru a finaliza tranzacția.

Potrivit CEO-ului Pubinno, Can Algul, sistemul Smart Tap a fost creat în 2016 și folosește tehnologia blockchain pentru a lega viitorul berii la halbă cu viitorul tranzacțiilor. Cointelegraph a avut ocazia să discute cu Algul despre sistemul Smart Tap.

content-image

Algul a explicat modul în care tehnologia blockchain i-a influențat decizia de a utiliza Lightning Network pentru plăți , declarând că:

„Am lucrat la Lightning Network deoarece depinde de tehnologia de bază a blockchain-ului. Utilizând tranzacții reale Bitcoin/blockchain și folosind limbajul său nativ de scripting smart-contract, este posibil să se creeze o rețea sigură de participanți, care pot face tranzacții. la volum mare și viteză mare, cu taxe mici de gaz.”

Rețeaua Lightning a fost creată în 2015 ca o soluție propusă pentru problema scalabilității Bitcoin. Permite tranzacții în afara lanțului între noduri care sunt apoi decontate pe blockchain. Acest lucru permite procesarea unui număr crescut de tranzacții fără a crește încărcarea blockchain-ului, permițând microtranzacții și plăți instantanee.

Potrivit lui Algul, „avantajele rețelei Lightning” permit proprietarilor de baruri să fie plătiți în câteva secunde cu comisioane mici sau deloc, iar cu capacitatea de autoservire a sistemului de robinet inteligent, aceștia pot economisi mulți bani pe costurile forței de muncă.

content-image

La întrebarea dacă intenționează să includă alte criptomonede în sistemul Smart Tap ca plată, Algul a răspuns că se va baza pe o serie de variabile precum scalabilitate, frecvență de utilizare, costul tranzacției și viteza. El a adăugat că:

„Vom stabili direcția noastră în funcție de adaptarea industriei și vom continua să ne dezvoltăm infrastructura pe o bază adaptativă blockchain. De asemenea, efectuăm studii de fezabilitate privind dezvoltarea token-urilor Pubinno”.

El a spus, „lumea se află într-o fază de digitalizare adânc înrădăcinată, iar cea mai rapidă dezvoltare este modelată în jurul blockchain-ului”. Algul s-a referit la BTC ca fiind prima criptomonedă care îmi vine în minte, dar a mai declarat că stablecoins-urile vor fi integrate în sistemul de plată în viitor.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.