Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție de urgență în sectorul 4 al capitalei pentru degajarea copacilor căzuți din cauza furtunii de marți seară - VIDEO

www.agerpres.ro
copaci căzuți, furtună, vânt

Intervenție de urgență în sectorul 4 al capitalei pentru degajarea copacilor căzuți din cauza furtunii. Încă de la primele ore, angajații Primăriei Sectorului 4 și ai ADP 4 au acționat pentru înlăturarea arborilor doborâți de vântul puternic. Cea mai dificilă intervenție a avut loc în curtea Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”, acolo unde în seara de marți, un copac a căzut peste acoperișul uneia dintre secții.

Potrivit unui comunicat remis ȘTIRIPESURSE.RO, urmare a fenomenelor meteo din ultimele ore, în sectorul 4 au căzut 34 de copaci și au fost avariate 12 autoturisme. După aceste evenimente neprevăzute, Primăria Sectorului 4 este gata să intervină și să-i despăgubească pe proprietarii mașinilor distruse. Autoritatea Locală deține o poliță de asigurare, care permite acoperirea sumelor de bani necesare reparațiilor vehiculelor avariate. Prin urmare, toate persoanele cu domiciliul în sectorul 4, aflate în situația menționată mai sus sunt așteptate în zilele următoare la sediul Primăriei Sectorului 4, din Grand Arena Mall, etaj 1, bulevardul Metalurgiei nr. 12 - 18. Ulterior, în baza procesului de constatare emis de reprezentanții Direcției Generale de Poliție Locală Sector 4 sau ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, toate cererile de despăgubire vor fi soluționate în regim de urgență.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.