Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenție SCANDALOASĂ a poliției în Slobozia! Agent: 'Când nu te supui, asta pățești'. IPJ Ialomița a deschis o anchetă internă / VIDEO

click.ro
masina politie

Doi polițiști din Slobozia au bruscat un șofer oprit în trafic, iar un bărbat care intervine în apărarea lui a fost încătușat cu greu, unul dintre agenți fiind la un pas să se răstoarne peste el. IPJ Ialomița a deschis o anchetă internă după ce imaginile au ajuns pe Facebook, anunță Mediafax.

Intervenția agresivă a unui polițișt din Slobozia a fost filmată de un trecător, care a postat imaginile pe Facebook. Filmul a avut sute de vizualizări, iar IPJ Ialomița a deschis o anchetă privind modul în care au acționat polițiștii.

Incertitudinea domnește în Marea Britanie - Aproape 100 de companii s-au mutat în Olanda înaintea Brexitului

În imagini se vede cum unul dintre polițiști îl bruschează pe șofer și încearcă să-l imobilizeze, după ce l-a oprit în trafic. După ce a coborât din mașină, bărbatul a fost împins de agent peste capota autospecialei de poliție, în timp ce oamenii de pe trotuar, care asistă la incident, îl atenționează revoltați pe polițist că este prea agresiv cu șoferul în vârstă.

Un alt bărbat, care pare a fi băut, intervine de pe margine, dar este la rândul lui bruscat de polițist, aruncat la pământ și încătușat.

„Când nu te supui, asta pățești”, le spune polițistul oamenilor de pe trotuar, care își arată nemulțumirea față de modul în care acționează.

Se pare că incidentul s-a produs după ce șoferul a încălcat regulile de circulație și a refuzat să prezinte actele în momentul în care a fost oprit de polițiști.

După apariția imaginilor pe Facebook, IPJ Ialomița a deschis o anchetă și verifică dacă modul de intervenție al polițiștilor respectă prevederile legale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.