Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenţie a jandarmilor după ce un bărbat cu un cuţit a încercat să intre peste fosta sa parteneră- Pentru că femeia nu i-a deschis, el şi-a provocat răni

Inquam Photos, George Călin
Cuțit, Inquam Photos, George Călin

Jandarmii au intervenit după ce un bărbat care avea un cuţit a încercat să intre în locuinţa fostei sale partenere, la Cluj-Napoca. Întrucât femeia nu i-a deschis, el şi-a provocat mai multe răni pe corp, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj au anunţat, marţi, că jandarmii au fost solicitaţi să intervină, luni seara, în cartierul Mărăşti din Cluj-Napoca, deoarece un bărbat făcea scandal.
“Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde femeia care solicitase telefonic sprijinul le-a transmis acestora semnalmentele bărbatului agresiv. Jandarmii au început căutarea persoanei în jurul blocului pe care au găsit-o în scurt timp. În urma somaţiilor, bărbatului i s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe. Asupra acestuia a fost descoperit un cuţit de mici dimensiuni. Având în vedere că bărbatul prezenta plăgi la nivelul braţului stâng, necesitând îngrijiri medicale, jandarmii clujeni au solicitat o ambulanţă prin dispeceratul unităţii”, au transmis reprezentanţii IJJ Cluj.
Ei au menţionat că bărbatul, în vârstă de 20 de ani, probabil gelos, a lovit uşa fostei partenere şi, pentru că nu i-a deschis, şi-a provocat mai multe răni pe corp.
Până la sosirea ambulanţei, jandarmii i-au acordat acestuia primul ajutor.
Cazul va fi preluat de poliţiştii din cadrul IPJ Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.