Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intervenţii ale salvamontiştilor: În Gorj, un turist e grav rănit după un accident cu ATV. Pe Valea Prahovei o persoană şi-a rupt un picior la schi

salvamont

Salvamontişti de la serviciile locale din mai multe zone intervin, sâmbătă, pentru acordarea primului ajutor şi transportul unor persoane care s-au accidentat. În judeţul Gorj, un turist este grav rănit după ce a căzut în timp ce se plimba cu un ATV, iar în Prahova o persoană a suferit o fractură de femur în urma unui accident pe pârtie, informează News.ro.

În cazul bărbatului care a fost accidentat după ce a căzut cu un ATV în judeţul Gorj, salvamontiştii au acordat primul ajutor medical, au stabilizat victima şi o vor transporta în regim de urgenţă cu o ambulanţă Salvamont până la prima unitate medicală sau până în locul unde se vor întâlni cu ambulanţa Serviciului de Ambulanţă trimisă pentru preluarea accidentatului, transmite Serviciul Naţional Salvamont.

În judeţul Prahova salvatorii de la Salvamont Sinaia şi cei de la Salvamont Prahova au intervenit pentru acordarea primului ajutor medical şi transportul de pe pârtie a unei persoane care a suferit o fractură de femur la schi. Aceasta a fost predată de către salvamontişti echipajului de pe un elicopter SMURD-IGAV pentru transport la spital.

„Deja câteva zeci de intervenţii sunt înregistrate astăzi de salvamontiştii din întreagă ţară”, precizează, sâmbătă, Salvamont România.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.