Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Intervențiile au decurs fără probleme. Mă bucur de alegerea făcută!' Malformație congenitală gravă, tratată cu succes

Radu Pop
dr constantin gingu

Malformațiile congenitale pot fi uneori descoperite destul de târziu, abia când problema se agravează, iar tratamentul necesar este mai complex. În asemenea situații, experiența echipei medicale și dotările de ultimă generație ale spitalului în care are loc intervenția sunt esențiale, putând garanta succesul procedurii, care înseamnă o viață normală pentru pacient.

Florentin s-a născut cu hipospadias penoscrotal, o afecțiune congenitală în care orificiul uretral are o poziție anormală, fiind situat în punctul de întâlnire al penisului cu scrotul. Această anomalie poate fi tratată numai chirurgical, în cadrul unei intervenții complicate, numite uretroplastie. De acest tratament modern a beneficiat și Florentin, după ce s-a prezentat la Spitalul Clinic SANADOR. Aici, el a fost preluat de echipa condusă de Conf. Dr. Constantin Gîngu, medic primar urologie, coordonator pentru Chirurgia Urologică Oncologică și Reconstructivă în cadrul Spitalului Clinic SANADOR.

„Fiul meu s-a născut cu hipospadias penoscrotal. Nu ne-am dat seama încă de la început, așa că am ajuns târziu să facem operația. Atât medicul urolog la care am mers inițial, cât și un văr de-al meu, care se confruntase cu probleme renale, mi-au recomandat să mergem la domnul Conferențiar Gîngu, pentru că este una dintre cele mai avizate voci în acest domeniu”, povestește mama pacientului.

Tratamentul chirurgical a necesitat două intervenții diferite, fiecare cu o durată de aproximativ patru ore. Din fericire, ambele operații s-au finalizat cu succes, pacientul recuperându-se complet la aproximativ trei luni de la ultima procedură.

„Prima intervenție a construit uretra din grefe recoltate din mucoasa bucală, iar cea de a doua a fost pentru reconstrucția segmentului uretral nedezvoltat. Intervențiile au decurs fără probleme. Mă bucur de alegerea făcută. Domnul Conf. Dr. Constantin Gîngu este un super-profesionist și un super-om. Îi doresc multă sănătate, ca să îi poată ajuta și pe alții să fie sănătoși”, adaugă mama lui Florentin.

Conf. Dr. Constantin Gîngu realizează la Spitalul Clinic SANADOR operații urologice de mare complexitate, inclusiv proceduri de chirurgie reconstructivă uretrală și chirurgie onco-urologică. În cadrul Secției de Urologie, pacienții au acces la servicii medicale performante și la tehnologie de ultimă generație, în condiții de maximă siguranță, beneficiind de cele mai bune recomandări de la medici urologi cu o vastă experiență în domeniu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.