Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INTERVIU cu Daniel Ghiță, candidat la Primărie: adevărul despre Patrula lui Vlad Țepeș

Daniel Ghiță - Luptătorul politician, candidatul Partidului România Unită la Primăria Sectorului 3, a acordat ȘTIRIPESURSE primul său interviu de când a devenit candidat:

Î: Ești cu siguranță o persoană cunoscută în România, mai ales în lumea sporturilor de luptă. Câteva cuvinte despre tine.

R: Cred că sunt cunoscut nu doar în România! Nu cred că doar cariera și performanțele mele sportive au rămas în memoria românilor. Spre exemplu, azi dimineață m-a oprit o doamnă în vârstă în timp ce mergeam pe stradă, doamnă care m-a recunoscut public în urma faptului că acum ceva timp am participat personal la o manifestație împotriva defrișărilor ilegale. M-a bucurat enorm faptul că doamna respectivă nu m-a recunoscut drept kick-boxerul de la TV și din presa sportivă de profil, ci mă ținea minte doar pentru că am fost la acea manifestație!

O bătrână de aproximativ 65 de ani a mers atunci mai mulți kilometri pe jos în încercarea de a salva pădurile noastre. M-a emoționat că nu știa cine sunt, nu știa că sunt sportivul Daniel Ghiță, ci doar m-a reținut vizual de la acea manifestație. În prezent, prefer de o mie de ori să fiu recunoscut drept un simplu om care se implică pentru românii săi și țara lui, decât un sportiv de performanță din lumea sporturilor de luptă. Toți apropiații mei știu că sunt un activist care, atunci când este vorba de natura și de țara sa, nu poate fi oprit de nimeni și de nimic. Cât despre etniile conlocuitoare și alte naționalități, le respect, dar le readuc aminte tuturor că aici este pământ românesc pentru care au murit mii și mii de strămoși, unii dintre ei necunoscuți și astăzi. Respectați-ne ca români, ca oameni,  și vă vom respecta și noi la rândul nostru. Românii sunt prin definiție oameni ospitalieri și cu suflet mare, dar aceste calități nu mai sunt îndeajuns în prezent. Ar trebui să fim mai patrioți, mai verticali, mai înclinați câtre fapte. Precum alte nații, ar trebui să ne învățăm de mici copiii să nu se considere cu nimic inferiori străinilor. Urăsc momentul în care ajung prin vreun magazin și vânzătorii, din exces de zel, probabil, îmi oferă produse străine pe motiv că ar fi mai bune decât cele autohtone. Am rămas aproape cu toții cu o mentalitate greșită, când vedem străini în țara noastră, aproape că ne închinăm în fața lor...Și sunt și ei oameni, cu defecte și calități, de multe ori cu defecte mai mari ca ale noastre. Eram o dată la o terasă și un grup de străini făcea gălăgie și deranja atmosfera. Când i-am rugat să se liniștească, au sărit cu toții și m-au acuzat de rasism! Erau revoltați că, în România, un român își permite să-i pună la punct! Dacă scena asta s-ar fi petrecut în străinătate, clienții gălăgioși ar fi fost dați afară din teresa respectivă. Aici, parcă toată lumea se așteaptă să nu-i deranjezi cu nimic, orice ar face aceștia, pe motiv că sunt „străini cu tupeu”. De aceea, eu de ani de zile nu mai tac și am decis să iau oricând și oriunde atitudine. Și nu în ultimul rând, români, învățați-vă copiii să nu se lase umiliți și supuși de nimeni. Mai ales la ei în țară!

 

Î: -Ce anume te-a determinat să întri în această  luptă care nu are nici pe departe sportivitatea din ringurile K-1 și Glory?

R: - Am ieșit în stradă împotriva defrișărilor ilegale. Nu s-a întâmplat nimic concret. Jaful și distrugerea pădurilor României continuă nestingherit și nimeni nu este interesat să oprească asta o dată pentru totdeauna! S-au ras munți întregi...„Vedetele” noastre nu se implică pentru că, după mintea lor, asta nu dă bine la imagine. La Ice Bucket Challenge erau prezent mai toate vedetele autohtone! Când este vorba de noi, de țara asta, brusc nu mai e nimic la modă. Nu dă bine să ne apărăm țara, că poate deranjăm. Și când văd aceleași vedete cum apar la televizor în acte caritabile, pentru propria lor imagine evident, mă apucă râsul. Eu nu concep să apar în show-uri TV, când în țară sunt probleme grave, sărăcie agravantă, lipsa educației, falimentarea economiei, vânzarea resurselor...Ce fel de modele comportamentale reprezintă ei pentru tinerii care idolatrizează astfel de „vedete”? Se face groapă de gunoi chiar lângă Năvodari, nu văd mulți oameni care să facă ceva concret pentru a împiedica asta. Nu ne interesează curățenia, dar ne distrăm pe litoral, nu ne interesează că am ajuns o groapă de gunoi și un loc de depozitat reziduuri periculoase.

Am fost și eu unul dintre naivii care au crezut că protestele de la Colectiv vor duce la o schimbare în bine. Atunci am crezut că ieșim în stradă să combatem corupția și neaplicarea legii. O manipulare totală! Am rămas extrem de dezamăgit de atitudinea clasei politice din România. Asta m-a determinat să intru într-un partid politic. Stăteam într-o bună zi cu băiețelul meu, avea două luni pe atunci, și am conștientizat că trebuie să facem ceva pentru noua generație. Mă uit în jur și văd că toată lumea se plânge de ceva, toți țipă că este corupție, dar nimeni nu ia atitudine. Ce facem? Stăm pe Facebook și în fața televizorului să discutăm situația? Trebuie fapte! Eu unul m-am săturat de atâtea vorbe. Toată lumea m-a criticat că am ales să intru în politică, că fac o alegere proastă. Dar cum altfel să schimbi ceva? Foarte mulți mă întreabă de ce nu dau mai multe interviuri, de ce nu apar la televiziuni? Pentru că sunt scârbit de ce văd zilnic la TV. Doar manipulări, bârfe, manelizare, emisiuni și producții tv nocive.

Pot oricând să-mi deschid o sală de kick-box în România, asta ar fi chiar prea ușor pentru mine. Pot să o fac și la vârsta de 60 de ani. Eu acum vreau să-i văd pe români că sunt mândri de faptul că sunt români oriunde s-ar afla în lumea aceasta. O altă problemă care mă supără este faptul că nu mai există clasa de mijloc în România. Există doar bogați și săraci. Marea majoritatea a românilor abia mai supraviețuiesc de la o lună la alta. Vreau să las ceva în urma mea, o Românie pentru copiii noștri! M-a durut sufletul când mergeam prin lume și întâlneam români cărora le era rușine să spună că sunt români. Străinii nu au dreptul moral să creadă că toți românii sunt hoți! Avem mulți români cu care ne putem mândri oriunde în lumea aceasta.

La o gală de lupte, în Statele Unite, un olandez m-a numit țigan...Ce credeți că au făcut românii când acesta venit la noi în țară? S-au umilit să se înghesuie cu el la poze. Asta mai este generație de daci? Unde sunt dacii din noi? Unde? Unde este solidaritatea și unitatea românilor? Trebuie să avem coloană vertebrală ca și popor, să ne păstrăm identitatea, valorile și principiile. Nu îmi plac deloc oamenii fără verticalitate. Îi admir pe greci deoarece au știut să aibă atitudine demnă în problema cu Germania. I-au boicotat pe nemți și au arătat lumii întregi că li se poate lua totul, dar niciodată demnitatea și onoarea. Asta este și deviza mea în viață! Am ales să îmi botez fiul cu nimele de Dacian Daniel. Să nu uite niciodată că s-a născut pe pământ românesc, din părinți români și că provine din străvechea noastră Dacie! Suntem români și  nu trebuie să ne fie rușine niciodată de originea noastră. Din contră, vreau să-mi învăț copiii de mici să-și iubească țara. Trebuie să fim mândri de străbunii noștri. De prea mult timp, noi românii nu am mai avut un conducător patriot de talia lui Mihai Viteazul. Clasa politică din ultimii 26 de ani este cea mai trădătoare și  nocivă clasă politică din toată istoria României. Românii trebuie să învețe să ia atitudine, să ceară să fie respectați ca oameni, și să reacționeze atunci când cineva ne insultă nația. Românii trebuie să fie uniți ca să arate lumii cine suntem cu adevărat. Să nu mai acceptăm să fim umiliți. Nu suntem o națiune de mâna a doua, ci una cu istorie și tradiții unice în lumea asta. Suntem de o seamă cu munții noștri. Noi nu am făcut rău nimănui, nu am atacat pe nimeni. De mii de ani doar ne-am apărat țara de toți jefuitorii care au trecut pe aici. Ca o paranteză, m-a deranjat foarte mult să văd că foarte puțini colegi sportivi s-au alăturat campaniei contra defrișărilor din pădurile patriei noastre.

Î: -Probabil că ai fost curtat de mai multe partide și organizații politice...

R: -Da! Am ales totuși să nu mă alătur niciunia dintre partidele aflate la conducere din 1990 încoace. Pentru că toate partidele din ultimii 26 de ani au distrus România. Am ajuns dintr-o țară bogată una în care bântuie sărăcia, copii ne mor în spitale, suntem otrăviți zilnic cu mâncare de proastă calitate, s-au dat legi antiromânești, pământurile țării se vând la liber străinilor, peste tot sunt retrocedări ilegale, spre exemplu cazul Nădaș și în Bihor cazul boierului Mateescu. Se „retrocedează” o întreagă Românie. Țăranii noștri au ajuns victime directe în țara lor... Se lucrează intens și calculat la distrugerea identității românești. Se dorește apariția unor generații care să nu-și cunoască istoria, să-și piardă identitatea și valorile pentru ca să fie în final foarte ușor de manipulat. Clasa politică de la noi nu ia niciun fel de atitudine, ba mai mult execută orbește orice ordin venit de la Bruxelles, chiar și atunci cînd acele ordine contravin interesului nostru național. Puteam să-mi fac eu un partid, am ales însă un partid naționalist. Căci azi dacă te declari patriot, ești etichetat direct naționalist feroce sau chiar extremist. Nu mai avem voie să ne iubim țara, să ne păstrăm tradițiile și datinile noastre, să ne onorăm eroii, că așa ceva nu este la modă. Taci române, să nu deranjăm străinii sau cozile noastre de topor... Am ajuns să fimo țară exploatată, o colonie de la marginea U.E. Presa și mass-media boicotează Partidul România Unită deoarece vrem o Românie pentru români, nu doar pentru multinaționalele și corporațiile care vin aici să facă profit, să-și plătească angajații români pe salarii mizerabile, după care iau grosul banilor și-i duc la ei în țara de origine. Fără să plătească impozite corecte în România, în timp ce firmele românești sunt amendate pentru te miri ce și suprimate în cele din urmă. Asta nu-i discriminare oficială împotriva românilor? Să ai magazine străine în țară care nu au produse românești este cel puțin jalnic și rușinos. Am ajuns să cumpăr banalul lapte procesat în Polonia sau în cine știe ce țară comunitară, iar țăranii noștri sunt obligați să arunce laptele că nu îl cumpără nimeni. Să cumpăr roșii din Turcia? Nu, mulțumesc. Politicienii actuali s-au dovedit a fi niște slugi trădătoare, care s-au închinat în fața șpăgilor, sărăcind astfel propriul popor. Se crede că nimic din ce este românesc nu este bun. Firmele românești abia mai pot supraviețui, pe când multinaționalele nu sunt deranjate de nimeni și duc liniștite banii afară. Eu nu mai suport să văd cum clasa politică actuală își bate joc de țăranii noștri care de mii de ani au avut grijă de țară.

 

Î: -Ești printre puținii care nu doar că nu se sfiește să se declare naționalist și patriot, dar a decis să se implice și politic. Ce părere ai despre naționalism de vreme ce acest concept este înfierat?

R: -Am ajuns să urăsc sloganurile falșilor naționaliști. E ceva rău să fii patriot adevărat în România de azi? Am ajuns să fim etichetați „extremiști” dacă ne iubim țara și valorile și ne apărăm drepturile. Cum să ne învățăm copiii să-și iubească țara, când un ministru al tineretului și sportului, cum a fos doamna Lipă, interzice imnul nostru național la competiții din România? A fost cel mai incompetent ministru al sportului din istoria țării. Spre exemplu, m-a impresionat faptul că în Olanda toți oamenii sunt mândri de naționalitatea lor, când aud imnul, îl cântă toți cu mâna la inimă. De mici sunt învățați să fie mândri de țara lor. Noi nu avem voie să fim patrioți, chipurile să nu deranjăm minoritățile la noi în țară. Mai avem voie să vorbim limba româna, sau și asta o să deranjeze pe cineva vreodată? Repet, trebuie să ne educăm copii în spirit patriotic, să fie mândri de asta și să știe că strămoșii lor cei mai vechi au fost dacii și geții. Avem o istorie unică și valori care ajung până în zilele noastre. Pe iile româncelor se găsesc și azi simboluri care coboară în timp până în vremea dacilor. Să nu uităm niciodată de străbunii care au murit ca să păstreze intactă țara. Cu atât mai mult cu cât noi nu am invadat și jefuit pe nimeni. Ne apărăm mereu de mii de ani, asta trebuie să le spună ceva tinerilor de azi. De pe aceste locuri se fură mereu de peste 2.000 de ani, adesea cu ajutorul cozilor de topor autohtone sau nu. Cu toate astea, suntem încă cea mai bogată țară din Europa, iar U.E. își depozitează aici gunoaiele și reziduurile toxice. Suntem considerați țară de mâna a doua. Angela Merkel parcă a început al treilea Război Mondial, un război rece, unde românii sunt considerați carne de tun. Ce părere ar avea Franța, Germania sau Olanda dacă un astfel de război economic și psihologic ar avea loc pe teritoriul lor? Orice fel de război este o mare sursă de profit pentru țările care vând și produc armament, România este în acest joc doar un pion sacrificabil, cum am mai fost altă dată de-a lungul istoriei. Să nu uităm niciodată că marile puteri care pornesc și plănuiesc războaie nu le duc pe teritoriul lor, au nevoie de alte teatre de operațiuni. În această campanie electorală am decis să refuz toate televiziunile. Este deja penibil să apari la televizor și să promiți lucruri și fapte pe care nu știi dacă le poți realiza. Am ales o campanie electorală directă, față în față cu cetățenii. Cine vrea să mă aleagă poate să mă voteze și fără apariții televizate. Am refuzat bani de campanie electorală. Nu am pus în București niciun banner! Cu banii ăștia mai bine facem ceva bun pentru oameni. Eu nu pot să concep cum de există un candidat chipurile independent cum este Nicușor Dan, care se laudă pe de altă parte că a primit 300.000 de euro pentru campania sa electorală. Donează banii ăștia pentru spitalele de copiii, centrele de ajutor social, fă ceva bun cu ei, nu campanie electorală. Am refuzat și voi refuza ajutor în campania electorală, am ales o campanie sub sloganul „Primăria sub controlul cetățenilor”. Împreună cu Iulian Udrescu, șeful meu de campanie electorală, am ales un program unic în România, primarul doar deleagă, cetățenii au controlul asupra primăriei. Credeți că cineva vorbește despre programul meu? A ajuns să mă amuze Nicușor Dan. Schimbă Bucureștiul! Cu ce anume? Dacă citești programul său, de fapt nu zice nimic clar și concis. Exact ca Iohannis. O grupare de experți în PR, cu mulți bani, care știu să manipuleze cu vorbe. Ca reclama de la TV, dacă folosești pasta asta de dinți o să ai dinți albi și un zâmbet de zile mari, produsul e afișat non-stop, tu plătești 5 euro, din care 3 euro pentru reclamă, 1 euro pentru PR, și ai de fapt un produc care costă 1 euro, valoarea sa reală. Suntem manipulați și asta mă irită foarte mult.

 

 

Î: -Ce părere ai despre campania contra istoriei și culturii naționale a românilor?

R: -După părerea mea Institutul Elie Wiesel trebuie desființat sau în cel mai bun caz reorganizat din temelii. Este o instituție care și-a depășit cu mult atribuțiile și iată, se implică de-a dreptul obraznic în ștergerea și rescrierea istoriei noastre recente. S-a ajuns la asta deoarece niște impostori își bat joc de istoria României, după ce s-au asigurat prin toate mijloacele că clasa politică nu va lua atitudine contra lor.

Să fie interziși eroii și martirii noștri? Eroii noștri de război și cei care au fost martirizați în închisorile și în lagărele staliniste nu pot fi șterși din memoria noastră și nici din manualele de istorie. Astăzi suntem martori la o încercare fără precedent de denigrarea a patrioților români, încercare ce are ca scop final ștergerea memoriei și identității noastre. Dacă vreți suprize cu adevărat interesante și scandaloase, căutați povestea adevărată a personajului Elie Wiesel. Noi românii ar trebui să deschidem o procedură și să verificăm sub ce pretexte s-au dat asemenea puteri executive, absolut abuzive, unui institut, și național pe deasupra, care poartă numele acestui personaj dubios. Trebuie ca poporul român să fie lăsat să decidă cine i-au fost sau nu eroii, vedem cum niște străini încearcă să ne rescrie istoria și să ne impună cu tupeu pe cine să onorăm și pe cine nu. Dacă Roller ar mai trăi, ar fi mândru să vadă ce fac urmașii săi pe linie politică în România anului 2016. Până și Biblia și știința istoriei au fost scrise de către oameni, fiecare dintre aceștia cu propriile opinii, interese, influențe. Nu știm niciodată sută la sută adevărul. Acest institut a ajuns să primească banii noștri publici pentru a distruge națiunea română, dă legi antiromânești și se poartă dictatorial. Astăzi, Eminescu este defăimat și acuzat că ar fi fost schizofrenic, când cu toții știm că marele nostru român a fost asasinat metodic cu mercur, astfel încât să pară totul un accident. Cineva ne falsifică istoria intenționat, iar celebra lege antilegionară este și un pretext pentru a ne închide gura. Nici pe vremea vechii Securități nu era atât de multă monitorizare! Mai avem voie să zicem că suntem români? Minoritățile au voie să zică orice, ba mai sunt și încurajate în direcția asta, românii trebuie să tacă și să înghită umilințe la ei în țară. De ce nu există în toate orașele țării câte o statuie cu Mihai Viteazul, cel care a făcut prima noastră unire? Eu aș da jos toate statuile cu regii străini și aș ridica în locul lor monumente eroilor și voievozilor noștri. Eroii noștri nu mai au voie să fie onorați cum li se cuvine, se dorește manipularea tinerelor generații cu istorii false despre români, cu crime de război inventate. Sunt un mare pasionat de istorie și mă bucur că am avut ocazia să o cunosc pe doamna avocat Vasilica Coroiu, o mare româncă și o luptătoare pentru adevăr cum rar am întâlnit, de la care aflu mereu lucruri noi despre istoria noastră, o ascult și cinci ore și nu aș mai pleca acasă. O admir și nu îmi este rușine să învăț de la dânsa istoria noastră adevărată, munca lui Eminescu ca și politician, nu numai ca poet și prozator. Mihai Eminescu a fost un mare patriot și un mare om, noi românii de azi nici măcar nu putem concepe cât de mare a fost Eminescu în realitate. Institutele din țară ar trebui să poarte numele marilor noastre personalități.

 

 

 

Î: -România are încă cel mai bogat și important mediu înconjurător dintre toate țările UE. Cât de importantă este natura României, și evident protejarea ei pentru omul și politicianul Daniel Ghiță?

R: - În România s-a băgat intenționat în mintea oamenilor ideea că noi nu suntem capabili de nimic. Că doar produsele din export sunt bune, iar ceea ce e românesc nu este de calitate. Așa au procedat și cu cadrul natural al acestei țări. Dacă am exploata noi toate frumusețile naturii din România, ar falimenta țările concurente la acest capitol. Austriecii își conservă pădurile, în schimb vin la noi și defrișează ilegal, rad munții României. Nimeni nu-și dă seama de asta? Se elimină concurența. România are o natură unică în Europa, deci nu trebuie să o mai aibă... România trebuie păstrată cu orice preț. Trebuie să facem legi pe baza cărora să fie naționalizate pădurile și bogățiile solului și subsolului, să fie administrate de stat cât încă sunt ale statului. Cum de am ajuns să vindem totul la străini? Și încă pe sume de nimic? Ăștia fac profit pe spinarea noastră. Așa nu mai merge, banii făcuți în țară trebuie să rămână în țară. Suntem o țară bogată, dar sărăcită de sistemul bonav implementat de 26 de ani, prin lipsa de lideri cu valori morale. Fără natura noastră o să devenim curând un deșert. Avem sol extraordinar de bun, putem să cultivăm curat legume, cereale, orice. Vreau să mergem cât mai mulți în concedii la noi în țară, sunt multe locuri din România care trebuiesc vizitate și de care nu doar străinii, dar nici noi nu avem habar, tot ce avem bun trebuie promovat eficient la nivel profesionist.

Î: -Care este eroul tău preferat?

R: Admir și onorez toți eroii noștri știuți și neștiuți, începând de la Burebista, la cei ce au murit în ultimul Război Mondial, însă sunt atras în mod special de Mihai Viteazul, Ștefan cel Mare, Avram Iancu și, bineînțeles, Vlad Țepeș. Îmi place atitudinea lor, curajul și lipsa de frică. Oameni care nu și-au trădat niciodată poporul, lideri și conducători fără teamă de moarte. Lista ar fi mult mai mare dar, mai nou, pe unii nu mai avem voie să-i menționăm public pentru că cineva care ne falsifică istoria dorește acest lucru. Erau personalități care s-au sacrificat și pentru românii săraci, nu precum politicienii de azi pentru care săracii nu au drepturi, ci doar numere de CNP, oameni care sunt lăsați să moară prin spitale în timp ce alții au milioane ascunse în Panama și se operează în străinătate.

Î: -Una dintre marile provocări actuale pentru societatea românească este ridicarea în București a unei mari moschei. Care este opinia ta față de această decizie a autorităților române?

R: -Aici pot vorbi neîntrerupt timp de zece zile. Trebuie să respectăm Constituția României și în primul rând să ne respectăm eroii care au murit luptând pentru identitatea noastră! Au murit în lupte ca să nu fim islamizați. Știm că așa zișii refugiați nu sunt deloc refugiați, ci imigranți. Ce se întâmplă acum în Europa este o invazie organizată, pregătită atent din timp. Noi nu am fost acceptați în Spațiul Schengen, dar acum suntem amenințați și obligați să acceptăm cote obligatorii de imigranți. Mai este U.E. o organizație supra statală de drept? Angela Merkel avea oare nevoie de mână ieftină de lucru, așa cum   s-a scuzat, pentru economia Germaniei? Cum asta, în condițiile în care imigranții musulmani nu știu să sape un șanț sau să schimbe o roată la mașină? Ba mai mult, peste 95% nu știu limba germană, cum o să se comunice cu ăștia? Câți bani va costa integrarea lor în Europa? Miliarde de euro. Și de ce trebuie să plătim și noi românii aici? I-am cerut sau adus noi cumva în Europa? De ce s-a ajuns aici în ceea ce ne privește pe noi? Simplu și dureros, pentru că nu avem clasă politică cu atitudine verticală, care să slujească interesul național, majoritatea politicienilor români sunt corupți,  trădători de țară care execută ordine de la Bruxelles, simpli executanți... România este țară ortodoxă, definită de creștinismul ortodox, că le convine sau nu unora. Noi avem deja identitate religioasă de aproape 2.000 de ani. Credința noastră ortodoxă ne-a ținut uniți și așa am trecut peste  orice greutate. Astăzi, marea majoritate a țărilor din U.E. nu mai au identitate creștină, de asta sunt supuse așa de ușor oricărui experiment de genul imigranților musulmani, căci acolo populația este deja anesteziată de ateism, materialism și mai presus de toate de consumerism. Occidentalii nu mai  reacționează cum ar trebui la astfel de provocări. Vă dați seama, cea mai mare moschee din Europa la București? Mulți dintre musulmani nu au respect față de religia noastră creștin ortodoxă. O moschee unde să auzim noi de cinci ori pe zi la difuzoare rugăciunile lor? Unde se trezesc? De ce nu merg în țările arabe? Cumva nu sunt primiți nici acolo, căci interesul este de a fi trimiși în Europa cu scop destabilizator? Ce le mai putem zice eroilor noștri care au murit pentru țară și credință? Ne pare rău, am ajuns slabi și ne lăsăm conduși de cei mai mari trădători ai României! Ei bine, istoria și timpul n-o să-i ierte! Numele trădătorilor nu vor fi uitate niciodată. Ne lasă cumva turcii să ridicăm la Istanbul cea mai mare biserică ortodoxă din Turcia? Cred că ar ieși toți turcii în stradă să protesteze dacă s-ar întâmpla asta. Ce nu au reușit prin războaie, reușesc acum printr-un președinte absent și fără verticalitate și cu ajutorul tacit al unei clase politice care face, voit sau nu, o politică antiromânească. Se încearcă cu această ocazie și ștergerea identității noastre europene, precum și o lovitură dată ortodoxiei. Însă vom face multă larmă și nu vom accepta niciodată musulmanizarea României sau vreo mega moschee în București. Vreți să ajungem ca în Germania sau în țările scandinave unde „refugiații” terorizează oameni nevinovați? Să nu mai mâncăm carne de porc că se simt ofensați? Să ajungă femeile noastre să fie agresate sexual de către ăștia? Cum sună asta în România? Ce bărbați mai are România? Nu suntem în stare să ieșim cu miile pentru pădurile noastre, dar ne înghesuim ca oile la concertele lui Robbie Williams sau Madonna... Ne plângem pentru toate prostiile și suntem frustrați pentru alte prostii. Eu repet: atitudinea este importantă, nu vă mai văitați de mizeria și problemele din țară dacă nu faceți nimic concret să le opriți.

Î: -O provocare și mai mare decât problematica moscheii este reprezentată de impunerea cotelor de refugiați de către UE.

R: - Mă tem că românii nu se vor descurca. Românii sunt imediat pedepsiți dacă deschid gura, așa că s-au învățat să tacă. Din nefericire pentru ei, românii s-au obișnuit cu umilința. Sunt puternici doar pe Facebook! Pe de altă parte, musulmanii sunt tupeiști, nu curajoși, doar că sunt îndoctrinați de mici să țipe, să aibă un tupeu extrem. Mulți dintre ei sunt analfabeți de-a dreptul, dar țipă tare căci atâta știu. Mai au fost învățați să fie agresivi și să ceară drepturi abuziv. Sunt însă uniți și fanatici, acesta este marele lor pericol, unitatea și fanatismul de care dau mereu dovadă. În cultura și religia lor, femeia are statut de sclavă, de cantitate neglijabilă. Ei nu se pot integra niciodată în nicio cultură civilizată, cu atât mai mult la noi, într-o cultură creștin ortodoxă, pe care ei o urăsc și o atacă de secole. Introducerea lor forțată în Europa face parte din etapele unui plan de-a dreptul diabolic destinat să distrugă identitatea europeană. M-am referit aici mai ales la așa zișii refugiați cu care se vor confrunta mai devreme sau mai târziu, numai de noi depinde, și românii. Români programați în ultimii ani să tacă și să le fie frică, să nu zicem ceva, că poate pățim ceva. Sau să nu deranjăm pe cineva, că nu se știe ce dosar ni se inventează. Așa nu se mai poate! Musulmanii fac grupuri active social și sunt uniți. Pun presiune și până la urmă obțin tot ce vor în Europa de azi. Din nefericire pentru ei, românii nu sunt uniți nici măcar acum, când au pericolul la ușă, și mulți se vor folosi de slăbiciunile noastre. Și noi avem proprii noștri „refugiați”, sunt aproape 4 milioane de astfel de români care muncesc peste tot în lume, reușind să se integreze pașnic. Nu am cerut drepturi, tăcem și facem. Nu vom accepta cote obligatorii și amenzi, nu suntem în Schengen, nu am fost acceptați. De ce le-am accepta noi refugiații invadatori când nu noi am început războaiele din țările arabe, iar românii noștri au statut de cetățeni de rangul doi în toate țările comunitare? Constituția și dorința românilor trebuie să fie respectate mai ales în țara lor care trebuie să rămână suverană cu orice preț. Poporul decide, nu clasa politică. Ăștia trebuie să știe că sunt în slujba poporului, nu a comisarilor europeni și nici a propriilor interese, de partid sau personale. Lipsa noastră de curaj și verticalitate a dus în cele din urmă la situația din prezent în care alte țări ne dictează ce decizii să luăm în România. Sau mai grav, se implică în politica noastră și în problemele țării. Nouă ne mai rămâne doar să executăm ordine și să nu supărăm pe nimeni? Chiar așa am ajuns? Bineînțeles că minoritățile noastre naționale pot trăi liniștite alături de noi ca și până acum, dar să nu uite că trebuie să ne respecte valorile, tradiția și religia. Dacă vor respect, întâi trebuie să ofere respect, căci ele sunt minorități în țara noastră și nu invers. Dacă nu vor să fie corecte, n-au decât să plece unde doresc. Simplu și clar. S-a ajuns să se interzică imnul românesc la competiții, chipurile să nu supărăm minoritățile? În cazul ăsta, ce fel de decizii vor lua politicienii pentru viitorii musulmani imigranți? În condițiile astea se pare că le construiesc moschei, pentru ca în doar două generații musulmanii să se înmulțească și să strige pe urmă că aceasta este țara lor? Ei bine, așa ceva nu se va întâmpla. Trebuie să ne facem auziți, să ieșim cu toții în stradă. Eu zic NU islamizării României. Din respect pentru eroii noștri!

Î: -Am ajuns, iată, la controversele iscate de mass-media în jurul formării așa numitelor Patrule Vlad Țepeș. Ai fost acuzat că ești la baza creării unor „trupe paramilitare” gata să bată țigani, unguri, etc, care este răspunsul tău în fața unor asemenea acuzații?

R: - Văd cu surprindere că de Mișcarea celor 64 de Comitate nu a zis nimeni ceva. Că sunt minorități și nu trebuie deranjate, nu-i așa? Beke Istvan este un terorist care a vrut să detoneze o bombă artizanală de Ziua Națională a României, pentru a provoca astfel nu numai victime nevinovate, ci și ură între români și etnicii maghiari, și totuși astăzi nu mai zice nimeni nimic despre el. Dacă era român, auzeam zilnic știri despre el. Dar aici imediat s-au mobilizat maghiarii, de zici că este de vină DIICOT că l-a prins. Manifestarea publică de susținere a unui individ acuzat de terorism a fost încă o umilință pentru poporul român. Au dat dovadă că nu ne respectă, iar clasa noastră politică nu a luat nicio atitudine. Încă un exemplu bun despre cum este umilit românul în țara lui. De ce oare? Patrula Vlad Țepeș este un ONG. A fost creată cu intenția de a da o mână de ajutor autorităților, nu de a se substitui acestora. A mai fost creată și cu scopul de a stimula spiritul civic la români, precum și unitatea în cazuri dificile. Este foarte multă sărăcie și neajunsuri în România, dacă ne-am fi ajutat unii pe alții, situația ar fi fost foarte diferită. Dacă o femeie fură o floare sau o jucărie pentru copil, va face ani grei de închisoare. La noi în țară, dreptatea a ajuns apanajul de care se bucură escrocii grei și interlopii. Am vrut să creez o patrulă civică pentru a-i ajuta pe cei care nu au bani și nu sunt nici escroci, nici interlopi, dar au nevoie de ajutor. Am fost uimit să văd câți români m-au căutat pentru a se înscrie în patrulă. Acum sunt gata documentele și sper ca în curând să se dea drumul la acest proiect civic și social. Cum ziceam, dacă facem noi românii ceva frumos și bun, gata larma și scandalul. Dar de organizațiile paramilitare, ilegale prin definiție, care sunt compuse din cetățeni străini și care militează și se antrenează pe teritoriu românesc pentru desprinderea Ardealului, de ce nu a sărit nimeni să zică ceva? Cumva din cauză că UDMR-ul are oameni care ocupă funcții înalte în statul român? Cum de acest ONG etnic a ajuns să ne guverneze? Atitudine? Clasa politică nu a luat atitudine și așa s-a ajuns să avem legi antiromânești în țara noastră.

Î: -Ai fost desemnat să candidezi la funcția de Primar al sectorului 3 din București din partea Partidului România Unită. Ce înseamnă acest sector pentru tine?

R: - Ei bine, eu am crescut aici! Încă locuiesc în sectorul 3. Mă bucur că este încă un sector liber, cu multe zone verzi. Cariera mea tot aici am început-o. O bună parte din viață mi-am petrecut-o pe aceste locuri. În toate campaniile electorale pentru alegerile locale, toată lumea promitea schimbări. Eu vreau ca cetățenii acestui sector să decidă în Primărie. Să înființăm comisii cetățenești. Un sistem antifraudă și transparent. Dacă citiți programul meu electoral, veți vedea că este unic în România, pentru că fiecare cetățean va avea ocazia să vadă ce se întâmplă cu banii publici. Credeți-mă, puțini oameni din lumea politică vor un astfel de sistem la primării. Toți mă întreabă ce studii am, ei bine un primar dedicat și eficient nu trebuie să fie neapărat doctor docent, mai ales în condițiile în care am văzut cu toții cum se iau doctoratele în România de azi. Un primar bun are nevoie de o echipă de experți tehnici și de o comisie cetățenească pe care să o aleagă cetățenii care trăiesc în sectorul 3. Primarul să abrobe sau nu deciziile și să controleze ca totul să se desfășoare corect și conform procedurilor. Dar departamentele să funcționeze independente și să decidă cetățenii care proiecte au prioritate.

Î: -Ți s-ar putea reproșa că ești un sportiv de performanță extraordinar, dar care nu are experiență politică și administrativă pentru a fi Primar în cel mai mare sector al Bucureștiului...

R: - Cine anume dintre președinții României a avut vreo calificare politică sau economică importantă? Spre exemplu, avem acum un profesor de liceu în funcția supremă în stat. Suntem de râsul lumii. Blaga a fost mecanic, Vanghelie, nu mai zic, parcă și-a luat bacalaureatul când era primar. Căutați calificările profesionale ale politicienilor care au condus și conduc încă țara și veți vedea că nu au ajutat la nimic. Uitați-vă unde suntem acum, cu prim miniștri plagiatori, cu diplome furate, politicieni și primari semi-analfabeți. Politicienii titrați sunt responsabili de dezastrul și falimentarea țării. Dacă aveam politicieni patrioți, nu titrați, nu se distrugeau fabricile din România, să recunoaștem asta! Pentru a conduce eficient, ai nevoie de caracter corect și echipe de oameni pricepuți și eficienți. Acum, în ultimul ceas, nu mai trebuie să repetăm greșelile din trecut și să ne frigem din nou cu oameni care au liste interminabile de titluri și diplome, și cam atât... În funcțiile publice trebuie să ajungă oameni eficienți, prin concursuri, nu prin nepotisme. Iar aceștia să fie evaluați anual. Dacă nu s-au dovedit a fi buni, să fie înlocuiți pe loc. Mi se pare rușinos pentru țara mea să merg la o autoritate publică oarecare, iar acea persoană să nu cunoască legile. Politicienii cu diplome și vorbe goale nu își asumă nicio responsabilitate și dau vina unii pe alții. Noi, mai presus de toate, trebuia să avem un președinte de etnie română, unul dintre noi, un patriot de care să fim mândri, care să ne reprezinte demn peste tot în lume. Nu avem nevoie acolo de sași, albanezi sau mai știu eu ce nații mai sunt vârâte în clasa noastră politică.

Î: -Vei avea în vedere categoriile defavorizate, copiii, bătrânii, bolnavii, tinerii care nu își găsesc serviciu și locuințe?

R: - Văd zilnic în presă tunuri de miliarde, afișarea obscenă și provocatoare a luxului, dar nu se arată cum trăiesc copiii de la centrele sociale. Bătrânii noștri trăiesc în mizerie, nu în sărăcie. Sunt umiliți și spre apusul vieții lor și au ajuns să-și aștepte moartea ca pe o scăpare. Tinerii nu mai sunt motivați de nimic și preferă să fugă afară unde să facă muncile de jos, căci se simt disprețuiți în țara lor. Avem tot mai multă sărăcie, boli și necazuri. Oamenii trăiesc în stres continuu că nu-și mai pot plăti utilitățile și datoriile. Cu toții știm situația din spitalele noastre... Au ajuns să moară oamenii în mod legal. Răspunde cineva pentru asta? Își dă câte un ministru demisia și, chipurile, gata. Însă problema rămâne. Dăm vina unii pe alții și în final ne batem joc de români. Doar cei bogați își permit să meargă în străinătate și să se trateze, adesea din bani furați. Restul românilor mor cu zile. De ce? Pentru că permitem cu toții o astfel de situație. Pentru mine este prioritar ca românii să se trezească o dată. Fie și în ultimul ceas, numai să se trezească și să acționeze. Eu provin dintr-o familie simplă. Părinții mei au lucrat în uzină. M-au crescut cu dragoste și m-au educat cu responsabilitate, să ajut cât pot de mult. Din acest motiv am ales să fiu modest, să nu apar la televiziuni, să fiu un om discret, căci mass media manipulează adesea realitatea. Și să nu uităm de unde am pornit și, cel mai important, unde vrem să ajungem. Schimbarea suntem noi înșine..

Î: -Ce părere ai de politicienii care oferă „pomeni” electorale sub formă de mici și bere, sticle de ulei, găleți, tricouri, șepci și brichete personalizate?

R: - Oamenii care le primesc nu sunt de condamnat. Peste tot este sărăcie, gestul de a primi este scuzabil până la un punct. Cei care dau astfel de pomeni electorale sunt hoții și trădătorii de țară. Ei fură cu miliardele, iar poporului votant îi aruncă firimituri în bătaie de joc. Mulți nu știu că tot ei plătesc în cele din urmă sticla de ulei, găleata sau tricoul primit. Le spun celor care au ales astfel de oameni: dacă îi votați în continuare, nimic nu se va schimba în bine. Mai vreți așa ceva?

Î: -În încheiere, transmite-le ceva alegătorilor din sectorul 3, precum și tuturor românilor.

R: - Astăzi, mai mult ca niciodată, este timpul să acționăm cu fapta, căci vorbe am tot auzit și degeaba. Vino alături de mine să stârpim hoția și corupția din România. Nu sunt avid de funcții și recunoașteri, am realizat în sportul de luptă ceva ce nu a realizat niciun român până acum. Eu simt nevoia să dau tonul schimbării în bine și normal, să fac parte din schimbarea pe care o doresc toți românii. Eu am purtat pe umeri drapelul României în cele mai prestigoase ringuri din lume tocmai ca să arăt lumii întregi că suntem încă un neam de luptători. Mă mândresc nespus că sunt român și mă bucur că alți colegi din sporturile de luptă îmi preiau exemplul. Trebuie să arătăm lumii cine suntem cu  adevărat, o nație cu istorie veche, valori unice și identitate de invidiat. O nație care nu a putut fi distrusă de niciun dușman din exterior. Visez o Românie unită, solidară, un popor demn și puternic. Când se defrișează o regiune, să iasă 5 milioane de oameni în stradă și să ceară socoteală. Îmi place să rămân un om al poporului, din popor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.