Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Interviu ISTORIC dat de Cristiano Ronaldo: 'Vine o perioadă când trebuie să spui 'lasă-mă...'. Oamenii așteaptă cu pușca să ratez un penalty '

Cristiano Ronaldo

Aparențele înșală, iar acest lucru a fost confirmat și de Cristiano Ronaldo. Deși de mulți dintre iubitorii fotbalului este considerat cel mai bun jucător din lume și a câștigat cinci "Baloane de Aur", atacantul în vârstă de 34 de ani a precizat că, uneori, trece prin momente dificile.

"Nu am să neg că uneori mă enervez și devine obositor, pentru că simt că în fiecare an trebuie să demonstrez și mai mult că sunt foarte bun", a spus starul lui Juventus, într-un interviu acordat celor de la ICON Magazine, care a mai adăugat:

Citește și: Dan Andronic: ‘Dragnea nu se va mai putea atinge de un fir din părul ei’

"Este dificil, este o presiune suplimentară să fii nevoit să demonstrezi ceva oamenilor, și nu este vorba numai despre tine, ci și despre mama ta, despre fiul tău. Te face să fii mai activ. Trebuie să te antrenezi, dar vine o perioadă când trebuie să spui 'lasă-mă...'.

Ei mă văd ca pe o persoană care nu poate să aibă niciodată probleme, ca pe o persoană care nu poate să fie niciodată tristă și nu are griji pentru că am succes și bani. Trebuie să înțelegem că există și oameni care nu ne plac. Am înțeles și știu că oamenii așteaptă cu pușca să ratez un penalty sau să fac o greșeală mare într-un meci. Aceasta face parte din viața mea și trebuie să fiu pregătit".

Citește și: Teodorovici neagă! ‘Nu a discutat nimeni despre un astfel de subiect’

Cristiano Ronaldo a plecat de la Real Madrid, în vara anului 2018, la Juventus, unde a câștigat în acest sezon titlul în Serie A.

"M-am adaptat perfect la Juventus. Au văzut că nu sunt un vânzător de țigări. Au văzut că sunt Cristiano Ronaldo și că sunt ceea ce sunt pentru că am grijă de mine. Oamenii te judecă mereu. Ei spun că ești terminat, că ai 33, 34 sau 35 de ani. Dar eu vreau să îi surprind", a mai spus Cristiano Ronaldo.

Citește și: Vești proaste! Un operator de telefonie a fost amendat .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.