Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Intră Pro România la guvernare? Planul pentru întâlnirea cu Klaus Iohannis / SURSE

presidency.ro
cotroceni

Pro Romania si-a batut in cuie strategia la negocierile pentru viitorul Guvern, dupa ce cabinetul Viorica Dancila a fost demis in Parlament prin adoptarea motiunii de cenzura. Delegatia Pro Romania care va participa, vineri, la consultarile de la Palatul Cotroceni, nu va exclude intrarea la guvernare, au zis surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

'Asteptam de la Iohannis varianta de stabilitate. Sa vedem ce optiuni sunt. Nu tinem neaparat sa intram in Guvern, dar daca ni se va cere, nu ne dam la o parte, pentru ca avem oameni competenti. Vrem sa gasim varianta cea mai buna ca Romania sa isi revina economic, sa fie guvernata cum trebuie. Nu este exclus sa intram la guvernare. Nu suntem nici mari doritori, nici nu excludem. Sa vedem care e cea mai buna varianta pentru stabilitate', au zis surse din partid pentru STIRIPESURSE.RO.

Liderul PSD Victor Ponta va lipsi vineri de la consultarile cu Klaus Iohannis, zic surse din partid. Vor merge la discutiile de la Cotroceni, pentru formarea unui nou guvern, Ion Mocioalca, Nicolae Banicioiu, Daniel Constantin, Gabriela Podasca, Oana Vladuca.

Prima optiune a Pro Romania, totusi greu realizat, este un nou guvern cu PSD, dar fara Viorica Dancila la conducerea PSD si cu un cabinet suplu de 16-18 ministere. Dar e greu de crezut, spun sursele citate, ca Iohannis va accepta sa aduca iar PSD la guvernare si momentan in PSD nu se intrevede o schimbare a lui Dancila din functie.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.