Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Între cine se va da lupta la Primăria Capitalei dacă Piedone s-ar retrage din cursă - Victor Ponta: Sunt convins că o să câștige

Gândul
Victor-Ponta

Între cine se va da lupta la Primăria Capitalei dacă Piedone s-ar retrage din cursă - Victor Ponta: Sunt convins că o să câștige

Victor Ponta s-a declarat convins că, în cazul în care Cristian Popescu Piedone ar renunța la candidatura de la Primăria Capitalei, iar lupta s-ar da între Nicușor Dan și Cătălin Cîrstoiu, ar câștiga managerul Spitalului Universitar.

Victor Ponta a mărturisit că are o simpatie pentru Piedone și că a fost un țap ispășitor pentru tragedia de la Colectiv. „Eu mi-am dat demisia. Pe el de ce l-au mai băgat la pușcărie? Sigur că e o victimă”.

„Sigur că am o simpatie personală pentru Piedone. Nu doar că a fost primar la două sectoare, ci pentru că eu cred că a fost un țap ispășitor pentru nenorocirea de la Colectiv. Nenorocirea de la Colectiv s-a întâmplat, se poate întâmpla oricând, nu aveau ce să facă nici pompierii, nici doctorii mai mult. Până la urmă, domnul Cîrstoiu, care era atunci manager, e cel mai potrivit să spună: domne, am făcut ce era omenește posibil. A fost folosită politic de domnul Iohannis ca să-mi dau eu demisia. Mi-am dat demisia, de ce l-au mai băgat în pușcărie pe Piedone? Degeaba. Sigur că e o victimă, nu? Categoric”, a declarat Victor Ponta la România TV.

„Dar mai departe Cîrstoiu are avantajul că dacă ajunge primar, zice uite îi am pe PSD, PNL și nu mă mai cert cu consiliul. Problema e că Bucureștiul în momentul de față e nefuncțional. Unii primari de sector sunt foarte buni, cum sunt Negoiță, Băluță, alții sunt catastrofali, cum e Clotilde. Să sperăm că scăpăm și de Nicușor Dan”.

Se retrage Piedone de la Primăria Capitalei? Ponta: „Dacă se retrage, sunt convins că o să câștige Cîrstoiu”

„Nu știu, nu părea speriat. A stat în pușcărie nevinovat, de ce să te sperii? Sunt convins că are o mulțime de presiuni, de oferte, sunt convins că-l sună multă lume să-i spună că nu e bine, că vrei să o pățești din nou? Dacă va rezista sau nu o să aflăm când se depun candidaturile. Dacă nu candidează Piedone, sunt convins că o să câștige Cîrstoiu. Să sperăm că se schimbă ceva în Bucureștiul ăsta. Fără Piedone, are șanse să-l bată pe Nicușor Dan. Pentru că voturile se împart. În trei e cel mai rău joc. Cam așa e și jocul ăsta la Capitală în trei”, a mai spus fostul premier.

Victor Ponta l-a ironizat pe actualul primar, spunând că, deși patru ani nu a făcut nimic pentru Capitală și a stat ascuns, acum, în campanie, e peste tot. „Nicușor, patru ani n-a făcut nimic, acum a umplut orașul cu fața lui. Oriunde mă duc îi văd fața lui Nicușor. De unde a apărut ăsta, că patru ani nu l-am văzut. Cică să continuăm. Ce să continui, Nicușor, că n-ai început nimic. Bucureștiul arată rău, traficul, transportul în comun”.

„Piedone exact genul care a fost și la celelalte sectoare. Se duce, pupă oameni, cară cu roaba, e foarte popular, iar Cîrstoiu are nevoie de timp că nu e nici Nicușor să o țină cu sorcova lui acolo, nu e nici Piedone. Dacă s-ar duce Cîrstoiu să pupe, să dea cu bâta în tarabă, cred că greșește. E altceva, e un manager, un tip educat, civilizat, care trebuie să aibă timp să le spună oamenilor treaba asta”, a mai afirmat Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.