Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întreaga țară este sub alertă de vreme rea, până vineri seara

facebook.com
meteo alert

O informare meteo de instabilitate atmosferică este valabilă în toată țara, până vineri, ora 21.00. În Banat, Crișana și sud-vestul Olteniei este până la ora 10.00 Cod galben de vijelii.

Informarea de instabilitate atmosferică a intrat în vigoare miercuri, ora 16.00, și expiră vineri, ora 21.00.

Meteorologii au anunțat perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, la început în sud-vestul și vestul țării, apoi și în celelalte regiuni. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și, pe arii restrânse, 25...30 l/mp.

Alerta Cod galben este în vigoare până joi la ora 10.00 și anunță, în Banat, Crișana și în sud-vestul Olteniei perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, vijelii, grindină și averse ce vor avea caracter torențial. Cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp.

Instabilitate atmosferică s-a anunțat și pentru București până vineri la ora 21.00. În noaptea de joi spre vineri vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor putea depăși 10 l/mp.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în timpul ploilor, dar și pe parcursul zilei de vineri (14 mai), cu viteze la rafală de 40...55 km/h.

Temperaturile minime vor fi de 10...12 grade, iar cele maxime de 22...25 de grade.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.