Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrebarea cheie a lui Ion Cristoiu: Va fi dr. Adina Alberts noul ministru al Sănătății?

2.bp.blogspot.com
ion cristoiu

Într-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu, dr. Adina Alberts, despre care se zvonește că va intra în cursa pentru Sectorul 1 la alegerile locale din septembrie, s-a strecurat o întrebare cheie.

Vezi și: Cum îi atacă noul coronavirus pe oamenii cu simptome neurologice - Noua descoperire a cercetătorilor

Dr. Adina Alberts este un medic chirurg care în timpul pandemiei a devenit foarte vizibilă prin acțiunile sale umanitare la nivel de Capitală. Aceasta a impresionat prin faptul că nu a cerut niciun ajutor de la stat, ba mai mult, a oferit statului, gratuit, clinica sa privată, pentru a fi folosită în lupta COVID-19.

Jurnalistul Ion Cristoiu a intervievat-o pe Adina Alberts, joi seara, pe canalul său de Youtube, încercând să afle care va fi traiectoria carierei medicului și dacă zvonurile sunt adevărate în ceea ce privește candidatura sa la Primăria Sectorului 1.

Dr. Adina Alberts a spus că va da un răspuns final peste o săptămână în această privință. Ion Cristoiu i-a pus însă și o întrebare cheie, care s-a născut din mai multe zvonuri din lumea politică:

„Mai mulți spectatori ne spun că sunteți mult mai simpatică decât ministrul Sănătății. Spun că sunteți și mai bună. Ați accepta să fiți ministru al Sănătății dacă vi s-ar propune?”, a întrebat-o Ion Cristoiu pe Adina Alberts.

„Aș accepta orice funcție din care să pot să fac ceva bine. Nu mai pot să stau deoparte și să mă gândesc la ale mele când simt și constat că în jurul meu atâta lume are nevoie de ajutor!”, a răspuns chirurgul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.