Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNTREBĂRILE președintelui TLDE pentru președintele Klaus Iohannis: A făcut acuzații grave. Să răspundă și să aducă dovezi!

Claudiu Daniel Catana

Președintele Iohannis a făcut o serie de acuzații grave cu privire la înstrăinarea unei părți importante a teritoriului României. Nici până azi Președintele României nu a adus dovezi pentru a susține aceste acuzații cum nu s-au mai văzut în Europa!, e de părere Claudiu Daniel Catana, președintele tineretului ALDE și co-președinte a ALDE București.

”Dle Iohannis, noi, tinerii din ALDE, vă cerem să ne răspundeți la o serie de întrebări care se pun după afirmațiile grave pe care le-ați făcut! În acest sens am transmis Administrației Prezidențiale o scrisoare pentru a primi răspunsuri la următoarele întrebări:

1. Care a fost programul Președintelui României după anunțul grav pe care l-a făcut în data de 29 aprilie 2020?

2. Dacă Președintele României a avut întâlniri cu Ministrul Apărării Naționale, Șeful Statului Major General, Ministrul de Interne, Ministrul de Externe, Directorul Serviciului Român de Informații, Directorul Serviciului de Informații Externe?

3. Dacă Președintele României a convocat și prezidat o ședință a Consiliului Suprem de Apărare a Țării pe această temă?

4. Dacă Președintele României a avut convorbiri telefonice cu omologi din alte state din Uniunea Europeană sau din afara Uniunii Europene pentru a-i informa despre această gravă amenințare la adresa integrității teritoriale a României?

5. Dacă Președintele României a avut convorbiri telefonice pe această temă cu Secretarul General al NATO?

6. De asemenea, vă rugăm să ne puneți la dispoziție o copie a jurământului depus de Președintele României la 21 decembrie 2019.

Românii trebuie să știe ce ați făcut dle Iohannis după gravele acuzații pe care le-ați făcut și care vizează siguranța și unitatea statului român, și că aceste acuzații nu au fost făcute doar din considerente politice și nimic altceva!”, tună șeful tinerilor ALDE pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.