Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrevedere a prim-ministrului Mihai Tudose cu membrii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Tudose

Prim-ministrul Mihai Tudose a avut astăzi o întâlnire, la Palatul Victoria, cu membrii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României. S-a stabilit, cu acest prilej, ca astfel de întâlniri să aibă loc periodic, pe subiectele majore de interes public, sau ori de câte ori este nevoie, pe aspecte punctuale, la nivel de grupuri de lucru.

”Susțin continuarea acestui dialog, pentru a găsi împreună soluțiile cele mai bune la problemele pe care ni le semnalați, dar și mijloacele de implementare”, a declarat premierul Mihai Tudose.

Principalele subiecte discutate la întâlnirea de astăzi de la Palatul Victoria au fost legate de aplicarea noilor prevederi ale legii salarizării în sectorul bugetar, cu accent pe aplicarea ei în domeniul învățământului preuniversitar și universitar, precum și problema pensiilor speciale militare și efectele măsurilor anunțate de Guvern în acest domeniu. Alte subiecte discutate pe larg au vizat domeniul transporturilor și al infrastructurii rutiere și feroviare, principalul aspect analizat fiind legat de modificările care pot fi aduse legislației în domeniul achizițiilor publice și care ar putea debloca proiectele majore de infrastructură afectate de contestarea licitațiilor.

La întâlnirea premierului Mihai Tudose cu membrii Coaliției Naționale pentru Modernizarea României au participat, de asemenea, viceprim-ministrul Ion-Marcel Ciolacu, ministrul Muncii și Justiției Sociale, Lia-Olguța Vasilescu, ministrul Educației Naționale, Liviu Pop, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, ministrul Culturii și Identității Naționale, Lucian Romașcanu, ministrul delegat pentru fonduri europene, Rovana Plumb.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.