Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Întrevedere între Călin Popescu-Tăriceanu şi Paul Brummell, ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti: Ce s-a discutat

Tariceanu Paul Brummell

Miercuri, 13 septembrie a.c. dl Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului României a avut o întrevedere cu E.S. dl Paul Brummell, ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord în România.

În cadrul discuţiilor, a fost abordate situaţia actuală şi perspectivele de dezvoltare ale relaţiei bilaterale româno-britanice în plan politic, economic, social și cultural precum şi evoluţiile recente în plan european, regional şi internaţional.

Președintele Senatului a subliniat importanța pentru România a continuării, post-brexit, a relației privilegiate româno-britanice, în contextul existenței parteneriatului strategic româno-britanic, a cooperării în cadrul NATO, precum și a creșterii volumului schimburilor comerciale ce anul acesta au depășit 4 miliarde de euro. Totodată, dl Tăriceanu a făcut apel la respectarea drepturilor cetățenilor români care trăiesc și muncesc în Regatul Unit, după renunțarea de către această țară la calitatea de membru al Uniunii Europene, se anunţă într-un comunicat de presă remis STIRIPESURSE.RO.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.