Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE - Inundație la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar Arseni: pacienți evacuați, după ce apa a intrat în consolele de oxigen şi gaze

ISU Bucuresti-Ilfov
UPU bagdasar Arseni

UPDATE 31 august, ora 14.27: Activitatea a fost reluată

”Activitatea în UPU a fost reluată, pacienţii pot fi primiţi în limita a două treimi din capacitate. Locurile de resuscitare si urgenţe majore sunt 100% functionale, cele 10 locuri de urgenţe minore vor fi disponibile la rândul lor până la sfârşitul zilei”, au transmis reprezentanţii spitalului, relateză News.ro.

Știrea inițială:

Inundație la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Bagdasar Arseni: pacienți evacuați, după ce apa a intrat în consolele de oxigen şi gaze

Spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului "Bagdasar Arseni" au fost inundate, au informat, joi, reprezentanţii unităţii medicale, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric, iar şase pacienţi au fost transferaţi la Spitalul "Sfântul Ioan".

"În jurul orelor 21,20, în spaţiul dedicat Urgenţelor Minore, precum şi în cel al Izolatorului din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a SCUBA s-a observat o infiltrare masivă de apă, din tavan.

Consolele de oxigen şi gaze au fost inundate.

Pentru siguranţa pacienţilor şi a personalului a fost întrerupt curentul electric. Pacienţii aflaţi în UPU (6 persoane) au fost transferaţi la 'Sf. Ioan', iar celelalte urgenţe, cu excepţia Stemi, au fost redirecţionate. Împreună cu reprezentanţii Primăriei Sector 4 evaluăm din punct de vedere tehnic situaţia şi vom reveni cu informaţii", afirmă aceeaşi sursă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.