Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundații în Thailanda - Cel puțin cinci persoane și-au pierdut viața

www.thethirdpole.net
inundatii

Cel puţin cinci persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor care au lovit provincia Nakhon Si Thammarat, din sudul Thailandei, au anunţat joi autorităţile, potrivit DPA, potrivit AGERPRES.

Ploile fără întrerupere şi furtunile au afectat cel puţin 180.000 de locuinţe din provincie, iar peste 76.000 de hectare au fost inundate, a precizat departamentul pentru relaţii cu publicul din provincia Nakhon Si Thammarat.

Citește și: Claudiu Florică și Dinu Pescariu SCAPĂ de dosarul Microsoft: faptele s-au PRESCRIS! Judecătorii confiscă 22 de milioane de euro

Purtătorul de cuvânt Anucha Burapachaisri a spus într-un comunicat că nouă provincii din sudul Thailandei sunt afectate de ploile şi inundaţiile care s-au dezlănţuit asupra regiunii din 25 noiembrie. Guvernul a demarat deja acţiuni de sprijinire a persoanelor afectate.

''Prim-ministrul este în continuare îngrijorat pentru cei afectaţi şi a ordonat tuturor autorităţilor să trimită echipament, utilaje şi personal medical drept ajutor de urgenţă'', a spus Anucha.

Departamentul meteorologic din Thailanda a precizat într-o declaraţie dată joi publicităţii că sunt aşteptate în continuare ploi torenţiale în 12 provincii sudice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.