Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundații în Thailanda - Cel puţin şase morţi şi doi dispăruţi

Operation World
Thailanda

Cel puţin şase persoane au murit, iar alte două au fost date dispărute în urma inundaţiilor declanşate de furtuna tropicală Dianmu care a afectat aproape jumătate din provinciile Thailandei, au anunţat marţi reprezentanţii autorităţilor pentru gestionarea dezastrelor, relatează agenţia Xinhua.

Ploile torenţiale au provocat inundaţii în 30 de provincii situate în centrul, nordul şi nord-estul Thailandei, afectând peste 70.000 de gospodării, a transmis Departamentul pentru Prevenirea şi Atenuarea Dezastrelor (DDPM) într-un comunicat.

Situaţia din şapte provincii s-a îmbunătăţit, însă rămâne gravă în celelalte 23 de provincii afectate de inundaţii, a precizat DDPM.

Precipitaţiile abundente vor continua să afecteze regiunile nordice, centrale şi nord-estice din Thailanda în următoarele trei zile, potrivit prognozelor meteorologice.

DDPM a indicat că va monitoriza în continuare situaţia şi a îndemnat autorităţile locale să ia măsuri în contextul riscului ridicat de alunecări de teren sau de alte dezastre.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.