Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Inundațiile fac ravagii în Afganistan: Cel puţin 38 de persoane au murit

www.thethirdpole.net
inundatii

Cel puţin 38 de persoane, inclusiv femei şi copii, şi-au pierdut viaţa în urma ploilor torenţiale şi inundaţiilor care au afectat provincia Parwan, din nordul Afganistanului, a precizat miercuri un oficial, informează DPA miercuri.

Aproape alte 80 de persoane au fost rănite în inundaţiile produse în capitala provinciei, Charikar City, a declarat pentru DPA Wahida Shahkar, purtător de cuvânt al guvernatorului din Parwan, potrivit agerpres.ro.

Citește și: SCENE INCREDIBILE în Germania: Un român rupt de beat, aproape dezbrăcat, a circulat pe suportul de biciclete al unui autocar

Autorităţile locale au confirmat că, până în prezent, cel puţin 300 de case au fost distruse pe teritoriul provinciei, a spus Shahkar.

Guvernul local nu reuşeşte să ţină situaţia sub control şi nici să acorde ajutor familiilor afectate, iar guvernul central ar trebui să intervină rapid, a insistat Shahkar.

Parwan este una dintre provinciile cele mai afectate de inundaţii de pe teritoriul ţării, ploile torenţiale fiind un fenomen frecvent în fiecare an.

Mii de persoane îşi pierd vieţile şi proprietăţile din cauza inundaţiilor care au loc anual pe teritoriul Afganistanului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.