Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investiție de 10 milioane de euro într-o stațiune montană de lângă Horezu

Inquam Photos / Octav Ganea
bani curs leu euro

Doi oameni de afaceri au demarat proiectul turistic Murotti Valley, amplasat în zona Vârful Roman, situat la aproximativ 17 kilometri de orașul Horezu, județul Vâlcea, investiția urmând să atragă 10 milioane de euro, anunță un comunicat.

Prima fază a Murotti Valley va atrage investiții de 10 milioane de euro și va include 74 de vile, precum și o serie întreagă de facilități. În acest moment, este operațională o pârtie de schi și o instalație de teleschi, o a doua părtie fiind prevăzută spre predare la finalul lui 2021, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Mihai Tudose, DEZLĂNȚUIT: Nu uitați să purtați mască... începe să pută. Bani au fost și sunt, de vreme ce se duc spre presă!

Alessio Karkhi a fost implicat în mai multe proiecte rezidențiale din zonele de nord și de sud ale Capitalei, în timp ce Nicu Hagivreta a deținut 50% din Dent Estet, cea mai mare rețea locală de clinici stomalogice, ieșind din afacere în 2017.

Cele 74 de vile din faza întâi vor fi finalizate în primul trimestru din 2021 (39 de unități) și la finalul lui 2021 (35 de unități). În prima fază a Murotti Valley vor mai fi incluse două restaurante și un hotel care va include și spa, piscine și sală de sport. Toată infrastructura aferentă va fi finalizată de asemenea până în primul trimestru al anului viitor.

Murotti Valley este prevăzut să includă la finalizarea integrală peste 50 de kilometri de pârtii de schi, terenuri de tenis, trasee pentru biciclete, trasee prin pădure, tiroliană, magazine și spații pentru servicii și închiriere de echipamente sportive, ATV-uri și snowmobile, piscine în aer liber, domeniu de vânătoare, herghelie, teren de golf, fermă și un parc pentru copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.