Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investiţie de 17 milioane de lei pentru reabilitarea reţelei de termoficare din Râmnicu Vâlcea

orasul-timisoara.ro
colterm termoficare energie

Reţeaua de termoficare din Râmnicu Vâlcea va fi reabilitată printr-o investiţie din fonduri europene de circa 17 milioane lei, proiectul prevăzând patru contracte de lucrări, dintre care primele trei au fost încheiate în luna ianuarie anul acesta, iar ultimul, în valoare de 2,8 milioane lei, a fost semnat vineri de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vâlcea, Constantin Rădulescu.

Contractul semnat vineri, în valoare de aproape 13,5 milioane lei (circa 2,8 milioane euro), vizează reabilitarea a peste 15 kilometri de conducte din reţeaua secundară de termoficare (3,82 kilometri traseu) a municipiului Râmnicu Vâlcea.

Potrivit preşedintelui CJ Vâlcea, proiectul de reabilitare a reţelei de termoficare din Râmnicu Vâlcea prevede proiectarea şi execuţia lucărilor de reabilitare a două puncte termice din cartierul Ostroveni, precum şi reabilitarea a 3,25 km de reţea primară şi a peste 10 kilometri de reţea secundară de termoficare urbană, informează Agerpres.

Prin această investiţie se urmăresc reducerea pierderilor în reţea şi creşterea eficienţei energetice, precum şi scăderea preţurilor pentru căldură şi apă caldă pentru populaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.