Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investiţii pentru primirea de refugiaţi în 2016. ANUNŢUL ministrului de Interne

cort corturi refugiati

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a anunţat duminică, în cadrul şedinţei Comisiilor reunite de buget-finanţe din Parlament, care au adoptat raport favorabil pentru bugetul MAI pe anul 2016, că trei noi centre de migraţie vor fi înfiinţate, alături de cele şase deja existente.

"În momentul de faţă, Inspectoratul General pentru Imigrări are în gestionare şase centre: la Bucureşti, Şomcuta Mare, Rădăuţi, Galaţi, Timişoara şi Giurgiu. Am prevăzut preluarea a încă trei sedii şi demararea lucrărilor pentru reabilitarea, amenajarea şi dotarea acestor sedii, conform cerinţelor Inspectoratului General pentru Imigrări: la Câmpulung Muscel, Tăşnad şi Bumbeşti-Jiu. Cele trei pe care le vom avea suplimentar credem că în prima etapă pot asigura o primă intervenţie", a răspuns ministrul, întrebat dacă România va putea prelua cota de imigranţi care i-a fost repartizată, notează Agerpres.

Bugetul Ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2016 a fost adoptat, duminică, în unanimitate, fără amendamente, de către Comisiile reunite de buget-finanţe din Parlament. Bugetul MAI pentru 2016 se ridică la 11,693 miliarde lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.