Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investitorul clubului Hertha Berlin îşi vinde acţiunile companiei americane 777 Partners

www.agerpres.ro
Hertha Berlin
Compania Tennor, deţinută de Windhorst, a anunţat că tranzacţia va fi finalizată de îndată ce Hertha va renunţa la dreptul de a-şi răscumpăra acţiunile.

777 Partners, un investitor strategic la cluburi de fotbal din întreaga lume, va cumpăra participaţia de 64,7% deţinută de Tennor la Hertha BSC GmbH & Co KGaA.

Portofoliul 777 Partners, companie cu sediul în Miami, include cluburi precum Genoa (Italia), Vasco da Gama (Brazilia) şi Sevilla (Spania), dar este, de asemenea, angajată în domeniile asigurărilor şi aviaţiei, printre altele.

Deşi a investit din 2019 peste 370 de milioane de euro, Windhorst nu a reuşit să transforme clubul berlinez într-o forţă a Bundesligii, iar în ultimele sezoane a cochetat mereu cu locurile din a doua jumătate a clasamentului.

Hertha Berlin a salutat decizia lui Windhorst: ''Suntem fericiţi de această veste. Tot se va derula acum conform înţelegerii noastre''.

După o lungă dispută cu fostul preşedinte al clubului berlinez, Werner Gegenbauer, pe care a încercat să-l discrediteze cu ajutorul unei companii private israeliene de informaţii şi care a demisionat în luna mai, Windhorst a decis să se retragă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.