Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Investitorul milionar, Kevin O'Leary, crede că NFT-urile ar putea deveni mai mari decât Bitcoin ]n viitorul apropiat

coruzant.com
nft celebritati arta criptomonede

Investitorul milionar și susținătorul cripto, Kevin O'Leary, consideră că sectorul NFT ar putea valora mai mult decât bitcoin în viitor, conform cointelegraph.com

Vorbind cu Capital Connection de la CNBC pe 5 ianuarie, O'Leary – cunoscut și sub numele de Mr. Wonderful – a susținut că NFT-urile oferă un potențial mai mare de a atrage capital decât Bitcoin datorită capacității lor de a tokeniza și autentifica activele fizice, cum ar fi mașinile, ceasurile și cele reale. imobiliar:

„Veți observa o mulțime de mișcări în ceea ce privește realizarea de polițe de autentificare și asigurare și taxe de transfer imobiliar online în următorii câțiva ani, făcând NFT-urile o piață mult mai mare și mai fluidă, potențial decât doar Bitcoin.”

Totuși, domnul Wonderful a recunoscut că nu este legat de acel pariu și că va investi în continuare pe „ambele părți ale ecuației”.

Fostul criptosceptic a declarat pentru Cointelegraph, într-un interviu recent, că schimbarea sa în acord cu blockchain și activele digitale s-a datorat tendinței de creștere a încălzirii autorităților de reglementare pe tot globul în ultimii doi ani.

Cu toate acestea, nu toată lumea este de acord cu comparațiile dintre Bitcoin și NFT, asociatul de marketing digital Coingecko, Khai Ren Kuan, spunând lui Cointelegraph că „probabil nu este corect să compari Bitcoin, care este un singur activ, cu NFT-urile care reprezintă un întreg sector”.

Kuan a remarcat totuși că curba de adoptare a NFT în 2022 va crește doar în sus, deoarece sectorul este încă la început:

„Cred că, în mod colectiv, dacă analizați toate NFT-urile și faptul că 2021 a fost primul an al adoptării pe piață, cu siguranță mai este mult spațiu de creștere.”

„Avem deja un set de NFT-uri „blue chip”, dar cred că industria încă abia zgârie suprafața a ceea ce ar putea fi NFT-urile și a ceea ce ar putea face, în special dacă Metaverse-ul se va realiza”, a adăugat el.

Coingecko a publicat recent o nouă carte numită „How to NFT”, care oferă o scurtă prezentare pentru începătorii care intră în spațiul nefugibil despre cum să cumpere, să vândă, să depoziteze și să bată NFT. Întrebat dacă crede că „narațiunea artistică NFT” va continua să domine în 2022 sau dacă tendința se va schimba către NFT bazate pe utilitate, Kuan a spus:

„Artele și obiectele de colecție vor fi întotdeauna pe primul loc pe listă, deoarece sunt cele mai prietenoase pentru începători și mai ușor de înțeles. În ceea ce privește NFT-urile utilitare, cred că ceea ce este probabil interesant de urmărit este modul în care unele NFT-uri vor fi atât artă, cât și utilitate.”

„Am văzut BAYC pe care NFT îl dublează ca membru în „clubul” lor și chiar ajută la construirea unui sentiment de identitate și comunitate”, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.