Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Invitații de vază de la nunta principelui Nicolae credeau că vin într-o țară bananieră: Se așteptau la o țară sălbatică

Primarul din Sinaia, Vlad Oprea, declară că unii invitați din străinătate ai nepotului Regelui Mihai au crezut că România este o țară bananieră. ”Foarte mulți erau surprinși de cum arată Sinaia, de cum arată România, se așteptau la cu totul altceva”, a spus Oprea.

Citește și: EXCLUSIV - Lista nominală a semnatarilor scrisorii împotriva lui Liviu Dragnea: surprize URIAȘE în rândul 'puciștilor'/SURSE

Întrebat, duminică, la nunta nepotului Regelui Mihai, dacă a pregătit vreun moment special pentru invitații din străinătate, Vlad Oprea a răspuns că a participat, sâmbătă seara, la o recepție pe care a oferit-o principele, la care au participat invitații din străinătate.

”Am cunoscut oameni din Marea Britanie, din Olanda, chiar și din Australia. Foarte mulți erau surprinși de cum arată Sinaia, de cum arată România, se așteptau la cu totul altceva, la o țară sălbatică, la o țară bananieră. Iată că lucrurile sunt total diferite. Chiar așa mi-au spus. Unii dintre ei au fost pentru prima oară în Sinaia și nu credeau că suntem în Europa decât cu numele”, a declarat primarul din Sinaia.

Potrivit edilului, invitații din străinătate ai nepotului Regelui Mihai au în program o vizită la Castelul Peleș, la muzeul orașului Sinaia și a domeniului schiabil.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.