Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Invitați' neașteptați la o logondă: polițiștii și jandarmii au descins la un restaurant, unde mai mulți oameni îi celebrau pe doi tineri căsătoriți

www.destepti.ro
inele nuntă

O logodnă la care participau peste 30 de persoane a fost întreruptă, sâmbătă seara, de polițiștii și jandarmii din Constanța. Evenimentul privat avea loc într-un local din satul de vacanță din oraș. Polițiștii au amendat administratorului localului și organizatorul petrecerii, informează Mediafax.

Potrivit IPJ Constanța, polițiștii și jandarmii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la un local din satul de vacanță avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de Covid-19.

Citește și: De ce trebuie ANULAT pelerinajul de la Sf. Dimitrie - argumentele unei asociații: scrisoare deschisă către patriarhul Daniel, Arafat, Berbeceanu, Vela și Tătaru

„Echipajul de intervenție a constatat faptul că este vorba despre o logodnă, care se desfășura cu participarea a peste 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive)”, au transmis polițiștii.

Administratorul localului și organizatorul petrecerii au fost amendați cu câte 3.000 lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.