Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Andone, dezamăgit după după CFR - Astana: 'Eu speram la un rezultat bun. 1-0 e greu de remontat'

Ioan Andone

Ioan Andone a analizat meciul CFR-ului cu Astana, din Liga Campionilor, şi a tras o concluzie clară: ardelenii au mult de muncă dacă vor să meargă în turul următor. Din punct de vedere fizic, oaspeţii au stat mult mai bine, iar asta s-a văzut pe final, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Gabriela Firea, mesaj pentru urechile fine din politică, la externarea din spital: Nu mor caii când vor câinii

Au dominat, iar acest lucru se poate repeta şi la returul de la Cluj. Mulţi dintre jucători nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor. Atacanţii şi mijlocaşii nu au făcut faţă adversarilor din zonă, deşi, spune Andone, la prima vedere, se părea că jucătorii lui Dan Petrescu stau mult mai bine. "Eu speram la un rezultat bun pentru calificare. 1-0 e greu de remontat. Le va fi destul de greu. Fizic, cei de la Astana stau foarte bine. Se lucrează mult fizic... peste 50% din procesul de antrenament. E greu. Nu mă aşteptam. Speram chiar să înscrie CFR-ul, chiar şi fără Ţucudean. Mă bazam pe un Culio, Deac, Omrani. Şi-au complicat viaţa. Au şanse de calificare, e clar, dar trebuie să fie foarte atenţi!", a declarat Ioan Andone la Telekom Sport.

Citește și: ANM a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni - Plouă zi de zi, scăpăm temporar de caniculă

CFR Cluj a pierdut, marţi, prima manşă a duelului cu Astana, scor 0-1, din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor. Unicul gol al partidei din Kazakhstan a fost înscris de fundaşul Evgeni Postnikov, în minutul 68. Reuşita celor din Astana a venit în urma unui corner şi a unei nesincronizări în apărarea lui Dan Petrescu. Returul dintre CFR Cluj şi Astana este programat pentru 17 iulie, de la ora 21:00, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.