Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Andone: 'Nu e posibil ce fac fanii lui Dinamo! Şi mie mi-au cerut demisia'

Ioan Andone

Ioan Andone este cu ochii pe Dinamo în aceste zile, când clubul trece prin momente extrem de dificile. Rezultate nu sunt, există probleme între suporteri şi conducere, iar la meciul cu Craiova se putea întâmpla o tragedie, potrivit Mediafax.

Citește și: Atac dur la adresa lui Rareș Bogdan și Moise Guran: Incitatori populiști

Fostul mare jucător e de părere că la echipă e nevoie de o strategie clară, pe termen lung. Doar aşa echipa poate ajunge, din nou, în elita fotbalului de la noi şi să joace în cupele europene. ”Dinamo trebuie să aibă o strategie. Să spună ’3 ani nu ne mai interesează nimic, nici play-off, nici play-out. Vrem să ne salvăm de la retrogradare şi să facem o echipă de viitor. Restul nu mai contează’. Nu e posibil ce fac fanii lui Dinamo! Şi mie mi-au cerut demisia. Indiferent de ce va fi, ei vor fi contra. Dacă pleacă Negoiţă şi vine Ţiriac, ei tot vor protesta. Acum nu poţi avea dialog cu ei. Poate peste 2-3 ani când echipa va avea rezultate. Altfel nu se poate”, a declarat Ioan Andone la Pro X, care a vorbit deschis şi despre problemele de la nivelul conducerii. Una dintre cele mai mari greşeli este desfiinţarea echipei secunde:

Citește și: Mega-eveniment pentru Klaus Iohannis! Când și unde va avea loc

”Cea mai mare greşeală a fost desfiinţarea echipei secunde. Era bine s-o ţii în Liga 3, mai trimiteai jucători acolo. Uite, pe Ion Gheroghe, care acum e la Voluntari, cei de la Dinamo nici nu l-au pregătit. Nu l-au luat în cantonament. Când faci lotul pentru cantonament, poţi să iei câţiva juniori, nu-ţi interzice nimeni asta”.

Citește și: Traian Băsescu face dezvăluri! Ce a vrut Klaus Iohannis să facă

Dinamo este pe ultimul loc în Liga 1, după două etape, cu 0 puncte şi cu un golaveraj de 0-7. În următorul meci, ”câinii” se deplasează pe terenul campioanei din ultimii 2 ani, CFR Cluj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.