Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan-Aurel Pop spulberă zvonurile: 'Singura politică pe care o fac este aceea a Academiei Române'

Facebook
Ioan Aurel Pop

Președintele Academiei Române infirmă, din nou, că ar urma să se implice în viața politică! După ce numeroase zvonuri vehiculau o potențială candidatură a sa la alegerile prezidențiale din 2024, Ioan-Aurel Pop spune că ”ingura politică pe care o fac este aceea a Academiei Române”.

”Mi-am propus, din mai multe motive, să intervin cât mai rar pe Facebook și în mijloacele de difuzare în masă în general. Dar, în urma unor menționări din ultimul timp ale numelui meu, legate de scena politică, trebuie să precizez din nou că singura politică pe care o fac este aceea a Academiei Române și singura mea preocupare publică este menținerea acestei venerabile instituții la nivelul stabilit de fondatori și de înaintași, întru promovarea valorilor intelectuale autentice, a cercetării științifice și creației culturale la standardele cele mai înalte.”, a precizat Ioan-Aurel Pop.

Citește și: Patriarhia Română, despre alăturarea Bisericii Ortodoxe Române cu un partid: 'Amestecarea lor nătângă a făcut deja prea multe victime în istorie' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.