Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Deneș va prezenta o serie de obiective de investiții în județul Teleorman

Inquam Photos - Octav Ganea
Inquam Ioan Deneş

Ministrul Apelor şi Pădurilor, Ioan Deneş, va prezenta, marţi, în judeţul Teleorman, o serie de obiective de investiţii din zonă, alături de directorul general al Administraţiei Naţionale "Apele Române' (ANAR), Victor Sandu, şi de directorul Regiei Naţionale a Pădurilor - Romsilva, George Mihăilescu, a anunţat ministerul de resort, într-un comunicat de presă, potrivit Agerpres.

"Începând cu ora 9:40, demnitarul se va afla în localitatea Bragadiru, unde va prezenta obiectivul de investiţii Regularizare râu Vedea în zona localităţii Bragadiru. 
Ministrul Apelor şi Pădurilor se va deplasa, pe rând, la Izvoarele, Bogdana şi Videle, unde va prezenta obiectivele de investiţii de pe raza acestor localităţi, după cum urmează: la ora 10:15, obiectivul de investiţii Decolmatare râu Izvoarele la Izvoarele, lucrare realizată prin Programul de Gospodărire a Apelor (PGA) 2018, de la ora 11:15, prezentarea lucrării Decolmatare râu Urlui la Bogdana, care se află în curs de execuţie prin PGA 2019, precum şi obiectivul de investiţii Regularizare râu Glavacioc şi Sericu şi baraj Furculeşti, în zona oraşului Videle", se arată în comunicatul citat.

Citește și: Șerban Nicolae, sarcastic după achitarea lui Tăriceanu: 'Importantă va fi scrisoarea Ambasadelor. MCV-ul. Îngrijorările lui Weber, Juncker și Timmermans'

Potrivit ministerului, vizita ministrului Deneş se va încheia cu întâlnirea, de la ora 13:30, cu autorităţile locale, la sediul Prefecturii Teleorman (municipiul Alexandria), unde se vor discuta problemele de gospodărire a apelor de pe raza judeţului. La finalul întâlnirii, demnitarul va susţine o conferinţă de presă, de la ora 14:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.