Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Ghișe susține că ALDE are cel mai bun program economic

Ioan Ghise

Candidatul ALDE Braşov la Camera Deputaţilor pe poziţia a doua, Ioan Ghişe, a declarat vineri într-o conferinţă de presă că formaţiunea politică din care face parte are cel mai bun program economic îndemnând cetăţenii să-l studieze de pe internet unde a fost postat.

Firea anunță proiectul care schimbă din TEMELII Bucureștiul: în primăvară începe


"Noi spunem, dar cetăţenii merită să verifice că ALDE are cel mai bun program economic. Acesta se găseşte pe internet, are vreo 47 de pagini care arată că, prin programul de investiţii de peste 100 de miliarde de lei, eşalonat în patru ani, cu investiţii guvernamentale şi investiţii străine directe se pot asigura creşteri economice anuale de peste cinci procente care se pot regăsi apoi în creşteri salariale, deci în creşteri salariale şi în pensii. ALDE ca partid împreună cu PSD reprezintă voinţa politică de a scoate România din ghearele multinaţionalelor şi mă refer la premierul Cioloş şi la cei care-l susţin", a afirmat Ioan Ghişe, potrivit agerpres.ro.

Traian Băsescu recunoaște: Am făcut o eroare / VIDEO


El a reamintit că Tăriceanu a dublat pensiile şi salariile, Guvernul Boc le-a tăiat, iar Guvernul Cioloş le-a îngheţat. 

"Dacă este să fim istoric foarte corecţi, premierii PSD, Adrian Năstase a crescut, deci nu a dublat, iar Victor Ponta, le-a reîntregit. Aşadar, Tăriceanu a dublat, Boc a tăiat, Cioloş a îngheţat", a explicat Ioan Ghişe. 

Sursa citată a adăugat că la art.47 din Constituţia României se vorbeşte despre obligaţia statului de a asigura cetăţenilor un nivel de trai decent şi măsuri de protecţie socială. De asemenea, în Constituţie la jurământul pe care-l depun membrii Guvernului se arată faptul că ei se obligă să facă totul pentru a aduce prosperitate poporului român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.