Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Hora îşi continuă carierea în Turcia: A semnat cu Akhisar Belediyespor după plecarea de la Konya

Ioan Hora

Fost golgeter al Ligii 1, Ioan Hora, care va împlini 29 de ani pe 21 august, a plecat de la Konyaspor pentru a semna cu o altă formație din Superliga turcă. Dorit în mai multe campionate printre care și cel din Israel, atacantul român a semnat cu pe două sezoane cu Akhisar Belediyespor, formație care anul trecut a terminat pe locul 7.

Fotbalistul impresariat de Bogdan Apostu va fi pregătit acolo de Okan Buruk, fost coleg al lui Hagi la Galatasaray la sfârșitul anilor 90 și începutul anilor 2000 și fost jucător la Inter. "După ce, acum un an, Hora ajungea la Konyaspor din postura de golgheter al României, iar anul acesta a câștigat Cupa Turciei, marcând în finală, acum am ales Akhisar pentru opotunitatea de a continua în Superliga Turciei, un campionat bun al Europei. Am avut 4-5 oferte concrete în această vară pentru Hora, însă niciuna nu putea rivaliza din punct de vedere financiar cu cea de aici", a declarat impresarul Bogdan Apostu pentru gsp.ro.

Hora a căștigat trofeul de golgeter al Ligii 1 în sezonul 2015-2016, când a punctat de 19 ori, cu 3 goluri peste Alibec si 4 peste Florin Tănase.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.