Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mircea Pașcu, dezvăluiri INCENDIARE de la Bruxelles: discuție în culise, la cel mai înalt nivel

realitatea.net
pascu ioan mircea

Guvernul a retras candidatura lui Ioan Mircea Pașcu la funcția de comisar european interimar, iar acum acesta anunță că va face o serie de dezvăluiri extrem de importante din culisele acestei retrageri și va relata o discuție care a avut loc la cel mai înalt nivel.

Citește și: Moțiunea de cenzură, runda 2 de negocieri. Ludovic Orban: I-am înțeles pe Pro România. Nu o să așteptăm până la calendele grecești

”Înțeleg ca grupul lui Macron negociază cu alte grupuri sa nu se opună la vot in cazul candidatei franceze, care se afla sub investigație in țara ei; eu cred ca negocierile vor fi încununate de succes, pentru ca și alte grupuri au cazuri similare. Vorba proverbului: o mâna spală pe alta!

Cel mai probabil, finalul va fi unul “apoteotic”, cu declararea tuturor candidaților drept “nepătați” și cu “pupat piața endependentii”!?

PS. In curând, când voi decide ca a sosit momentul sa fac cunoscut adevarul cu privire la “nominalizarea” și “retragerea candidaturii” mele, voi relata un episod incredibil dintr-o discutie avuta, aici, la Bruxelles, la un nivel foarte înalt, care ne va face sa înțelegem de ce UE are probleme din ce in ce mai mari!?

Nu mai e mult!

Aveti putintica răbdare, vorba lui nenea Zaharia Trahanache, dacă tot am ajuns in lumea lui cu negocierea pentru “albirea”candidaților ...”, scrie Ioan Mircea Pașcu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.