Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mircea Pașcu, către USR PLUS: Cum afectez eu credibilitatea BNR?

Mediafax
Ioan Mircea Pașcu

După ce l-a combătut pe Rareș Bogdan, Ioan Mircea Pașcu le răspunde miercuri și celor din USR PLUS care au spus că numirea sa la BNR afectează credibilitatea băncii centrale.

“Credibilitatea BNR e esenţială... USR PLUS face un apel la guvernatorul Băncii Naţionale a României să reevalueze noii consilieri care afectează credibilitatea instituţiei”, a scris USR PLUS, miercuri, pe Facebook.

As vrea sa știu precis cum afectez eu “credibilitatea” BNR, după ce am fost ales doua mandate la rând vicepreședinte al Parlamentului European? Mai mult, plecand de la logica USR - cum ca o funcție de conducere intr-o instituție europeană este un lucru negativ - nu avem dreptul sa cerem USR re-evaluarea pozițiilor ocupate in conducere de proprii lor europarlamentari, care ii decredibilizează in aceeași măsura?

Mi-e teama, însă, sa nu avem de-a face in realitate cu ceva mult mai grav, și anume un anti-europenism tot mai marcat al “tovarășilor” respectivi ...”, a scris Ioan Mircea Pașcu, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.