Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mircea Pașcu, DEZLĂNȚUIT după atacul lui Rareș Bogdan: Dacă te bagi în tărâțe, te mănâncă porcii

ioan mircea pascu

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat marţi, într-un interviu acordat Epoch Times România, că decizia Băncii Naţionale a României de a o angaja pe fostul premier Viorica Dăncilă arată că bolile cronice ale României sunt mult mai grave decât a crezut şi că, dacă nu se dă "un restart", tot mai mulţi români vor părăsi, din lehamite, ţara. Mai gravă însă decât numirea Vioricăi Dăncilă într-un post de consultant este angajarea lui Ioan Mircea Paşcu, a punctat Rareş Bogdan, potrivit căruia în cazul lui Paşcu, “sunt întrebări la care ar trebui să răspundă serviciile de informaţii, nu noi”.

Citește și: Bărbatul care s-a vaccinat de trei ori cu Pfizer: E ca la masă, ceri și a treia farfurie

Ioan Mircea Pașcu a reacționat dur la atacul lui Bogdan. "M-a întrebat cineva dacă răspund atacului dlui Rares Bogdan, care m-a “acuzat” de “simpatii estice” - poate ca pentru domnia sa, intrarea României in NATO, la care am contribuit in buna măsura, o fi tot rezultatul acestor “simpatii” ☺️ - și i-am răspuns ca nu.

Cred prea mult in înțelepciunea proverbelor românești, deci și a celui care spune ca, “dacă te bagi in târâte, te mănâncă porcii”. Așa ca, nu, nu ma obosesc sa răspund atacului gratuit al dlui Rareș Bogdan", a scris Ioan Mircea Pașcu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.