Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioan Mircea Pașcu, după replica lui Mihai Tudose pentru Adrian Năstase: 'Adriane, nu-ți mai bate gura de pomană. Sfatul tău le dă peste cap socotelile'

Mediafax
Ioan Mircea Pașcu

Fostul europarlamentar PSD Ioan Mircea Pașcu consideră că fostul premier Adrian Năstase nu ar trebui să-și mai „bată gura de pomană” cu propuneri de acțiune pentru social-democrați, după ce vicepreședintele PSD Mihai Tudose a spus că „știm noi ce avem de făcut”.

„Adriane, nu-ti mai bate gura de pomana, ca, așa cum a spus Mihai Tudose, “știu ei ce au de făcut”! (Asta e leit-motivul autosuficienței: nu avem nevoie de sfaturi, știm noi ce e mai bine de făcut!)

Bănuiesc ca spera ca demonstrațiile sa ducă la căderea guvernului și formarea altuia “nou”, fără USR, dar cu PSD, mai pitit, așa! Drept pentru care sfatul tău de bun simt le da peste cap socotelile ... ca doar n-o sa se apuce sa facă opoziție adevarata!?”, a scris Ioan Mircea Pașcu pe pagina sa de Facebook.

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose i-a dat miercuri seară o replică aspră fostul lider PSD Adrian Năstase, după ce acesta a avansat noi propuneri de acțiune pentru social-democrații cărora le-a reproșat activitatea de opoziție.

„Din tribună toată lumea dă goluri. Dacă ieșea Ciolacu cu geaca roșie spuneau toți că ieșim și politizăm protestul. Sa stea toți liniștiți, că știm noi ce avem de făcut”, a declarat Mihai Tudose, la România TV, imediat după ce la același post de televiziune Adrian Năstase afirmase că el, în locul liderului PSD, Marcel Ciolacu, și-ar fi pus o geacă roșie și ar fi ieșit în fața Guvernului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.