Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Bran, deputat PSD: Este incalificabil ce au făcut liberalii în Parlament azi. Au modificat chiar și textul unei rugăciuni în ura lor

Gazeta de Nord Vest
Ioana Bran

Deputatul PSD, Ioana Bran, critică dur gestul făcut azi în plenul Camerei Deputaților la Ora Guvernului de șeful Grupului parlamentar al PNL, deputatul Florin Roman. Acesta a modificat o rugăciune pentru a acuza PSD că ar fi vinovat de ceea ce se întâmplă acum în țară:

”Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputaților l-a invitat astăzi pe primul ministru să prezinte stadiul construcției bugetare pe anul viitor.

Președintele PNL a dat curs invitației, dar cu un singur scop: pentru a acuza PSD și pandemia că nu au reușit să facă nimic într-un an. Tipic.

În plus, Ludovic Orban a promis creștere de venituri din... colectarea mai bună a taxelor și impozitelor. Adică eficientizarea ANAF, ceea ce dl Cîțu nu a reușit să facă de când ocupă fotoliul de ministru de Finanțe!

Dar dincolo de discursul premierului, nu pot să trec cu vederea cele spuse de liderul deputaților PNL, Florin Roman, care a modificat textul unei rugăciuni pentru copii ca să rimeze cu ... „pesedeu”. Este incalificabil și cred că și colegilor lui le este rușine cu el. Sau așa ar trebui.

Așadar, nu știm prea multe despre ce ne așteaptă în 2021. Doar câteva promisiuni pe care nu știu cine le mai crede. Dar suntem în campanie electorală, nu?”, a spus Ioana Bran pe pagina ei de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.