Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Bran, deputat PSD: Este trist este că nicio secundă acest guvern nu a încercat să fie partenerul cetățenilor în traversarea crizei cauzate de Coronavirus

Facebook
Ioana Bran

Deputatul PSD, Ioana Bran, susține că a semnat Moțiunea de cenzură inițiată și depusă de PSD la Parlament. Ea susține că Guvernul Orban trebuie să plece în primul rând pentru că i-a lăsat pe români singuri să se descurce în pandemie în timp ce demnitarii liberali băgau adânc mâna în cufărul banului public:

”PSD a depus astăzi la Parlament moțiunea de cenzură cu titlul: „Guvernul PNL, de la pandemie la pande-mită generalizată. Belșug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

Mă număr printre parlamentarii care au semnat moțiunea împotriva Guvernului Orban. Iar motivele sunt cunoscute prea bine de români. În primul rând, refuzul de a dubla alocațiile și de a mări pensiile! Drepturi legiferate de Parlament. PSD a anunțat de câteva luni că va depune moțiune de cenzură din această cauză, pentru că nu poți să nu respecți legile votate!

În altă ordine de idei, este trist este că nicio secundă acest guvern nu a încercat să fie partenerul cetățenilor în traversarea crizei cauzate de Coronavirus. Românii au fost tratați ca prezumtivi „contravenienți” sau „infractori” și au fost acuzați că sunt „proști” sau „iresponsabili” în fața pandemiei!

La umbra stării de urgență au înflorit doar anumite afaceri, în timp ce zeci de mii de români au tras obloanele firmelor lor. Lista motivelor pentru care echipa Orban trebuie să plece este lungă – să amintesc fumatul în Guvern, cazul Unifarm, prețul măștilor sau lipsa acestora, haosul privind începerea școlilor. Și multe altele.

PSD vine și cu o serie de măsuri ce vor trebui luate imediat după plecarea lui Ludovic Orban și a echipei sale: protejarea produselor românești, digitalizare, susținerea IMM-urilor, a infrastructurii rurale. Un program ce are ca principale obiective pe termen scurt puterea de cumpărare a românilor și relansarea economiei.

Birourile reunite ale celor două Camere ale Parlamentului vor decide data la care va fi citit textul moțiunii în plen, urmând ca după aceea să aibă loc votul. Am semnat moțiunea și o voi vota!”, susține deputatul PSD pe pagina sa de facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.