Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ioana Bran (deputat PSD): 'Liberalii îngroapă țara în fiecare zi. Pas cu pas, așa cum au învățat de la președinte'

Facebook
Ioana Bran

Deputatul PSD, Ioana Bran, atrage atenția că România are printre cele mai mari creșteri ale datoriei publice pe locuitor din Uniunea Europeană.

„România are printre cele mai mari creșteri ale datoriei publice pe locuitor din UE! În primul trimestru din 2020, datoria guvernamentală a României a crescut cu 265 euro/locuitor. Suntem printre cei mai mari datornici din UE și avem o economie tot mai slabă. Iar dacă vă uitați la tabelul statistic, în timp ce datoria Bulgariei a crescut cu doar 4 euro pe locuitor, sunt țări unde aceasta a scăzut.

Ce face domnul Cîțu cu banii împrumutați în numele României? Unde se duc acești bani, pe care nimeni nu îi vede? Măști și tablete pentru elevi nu sunt, ajutoare pentru firme și fermieri nu sunt, bani pentru pensii și alocații pentru copii așa cum este stabilit prin lege – nici atât! În general, guvernul nu are bani pentru nimic.

Preocupați doar de campania electorală, liberalii îngroapă țara în fiecare zi. Pas cu pas, așa cum au învățat de la președintele „tuturor românilor”!”, a precizat Ioana Bran, pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.